Marile cluburi ale Europei se pregătesc intens de noul sezon, dar în același timp încearcă să inoveze la capitolul marketing, iar echipamentele de joc sunt o armă forte în acest sens.
Tottenham tocmai și-a lansat noul echipament de deplasare pentru sezonul viitor, iar designul ales de cei de la Nike este unul spectaculos, un amalgam de culori fiind prezent pe tricouri.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44

Tottenham și-a pus fanii în cap odată cu lansarea noului echipament

Fanii lui Tottenham nu au fost deloc impresionați de felul în care arată noile tricouri și și-au arătat dezamăgirea pe rețelele de socializare. Unii dintre aceștia au fost extrem de vehemenți, catalogând echipamentul drept cel mai prost existent vrreodată în fotbal.
"Cine de la Tottenham a semnat efectiv pentru acel tricou? Nimeni nu va cupăra aceste tricouri.", a fost comentariul unui fan pe Twitter.
"Deci nu e niciun fel de glumă. Acesta e cel mai prost echipament care a existat vreodată în fotbal.", a adăugat un alt fan al londonezilor.
Fanii lui Arsenal au profitat de ocazie pentru a-și lua în derâdere rivalii, făcând mai multe comentarii răutăcioase despre noul echipament al lui Spurs. Suporterii "tunarilor" su scris că tricourile lui Tottenham arată de parcă ar fi fost scufundate în petrol.
Mai mult, un cunoscută companie producătare de ochelari din Marea Britanie a glumit și ea pe seama noilor echipamente ale formației din Nordul Londrei: "Ar fi trebuit să treacă pe la Specsavers (n.r. numele companiei producătoare de ochelari)".
În afară de impresia artistică, Totteham începe să se miște și pe piața transferurilor. Londonezii au perfectat deja mutarea lui Pierluigi Gollini, portarul Atalantei, care va ajunge în Premier League sub formă de împrumut, iar Totteham va avea o opțiune de cumpărare în valoare de 15 milioane de €.
De asemenea, presa engleză notează că cei de la Spurs au ajuns la un acord cu Sevilla pentru un schimb între atacantul Bryan Gil și Erik Lamela, londonezii urmând să achite și suma de 25 de milioane de €.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27