Din noiembrie, eurosport.ro vă oferă săptămânal sfaturi și statistici interesante în legătură cu Fantasy Premier League, cel mai popular joc de fantasy din lume, care are în acest moment aproximativ 7 milioane de jucători.
Scopul jocului este simplu: ai un buget inițial de 100 de milioane, cu ajutorul căruia trebuie să îți creezi o echipă (11 titulari și 4 rezerve). În funcție de evoluțiile fotbaliștilor din Premier League, aceștia vor aduna puncte; sistemul de notare și regulile de bază le puteți găsi aici.
În primul material destinat Fantasy Premier League, ne-am îndreptat atenția către căpitanul echipei și am încercat să vă oferim câteva argumente utile care să vă ajute în decizia de a acorda banderola unui jucător din echipa voastră fantastică, pentru ca apoi să discutăm despre John Lundstram, fotbalistul devenit indispensabil.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
În această săptămână, antrenorii fantastici au o misiune dificilă în a înlocui fotbaliștii cu probleme medicale. Kun Aguero s-a accidentat cu Chelsea și va reveni abia în a doua jumătate a lunii decembrie, în timp ce Tammy Abraham, golgheterul lui Chelsea, a acuzat mari probleme în partida de Ligă, cu Valencia, fiind schimbat la pauză.
Dacă în cazul vârfului "cetățenilor" lucrurile sunt clare, sfatul nostru fiind să transferați pe altcineva în locul lui, în cazul vârfului lui Lampard puteți să așteptați noi informații. Inițial, s-a vorbit despre o perioadă lungă de absență, însă s-ar putea ca el să piardă doar următoarea partidă, cu West Ham.
"M-am temut de ce e mai rău, dar când am ajuns în vestiar am putut călca în picior. Mâine (n.r.joi) voi face un RMN, sper să nu fie nimic grav", a spus Abraham după confruntarea din Champions League.
După partida contra "ciocănarilor", de acasă, din acest weekend, Chelsea are un program bun, cu Villa și Everton pe teren propriu și cu Everton, în deplasare. Tammy a ajuns să valoreze 8 milioane, astfel că cei care l-au avut de la început îl vor vinde cu doar 7,5 milioane. Ca atare, dacă veți vrea să îl luați înapoi, odată ce va reveni, veți pierde 0,5 milioane din valoarea echipei.
Tammy Abraham e în acest moment cel mai popular jucător din Fantasy Premier League, fiind prezent în 50% dintre echipe. El i-a ajutat cu 10 goluri și două assisturi pe jucătorii care au mizat pe el. În ceea ce îl privește pe Aguero, prețul foarte mare al acestuia și faptul că va lipsi cu siguranță cel puțin 4 meciuri nu justifică mutarea lui pe bancă până revine. Vârful argentinian a marcat 9 goluri în actuala stagiune și a reușit 3 assisturi.
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726025.png

Fantasy Premier League: Cu cine îi înlocuim pe Aguero și Tammy Abraham

Trei variante de top - Vardy, Firmino și Gabriel Jesus - sunt disponibile, dar ne vom raporta și la doi atacanți "de buget" care să ne ajute să întărim echipa în zona de mijloc, prin transferul unui nou mijlocaș de top: Ings și Mousset oferă ceva garanții pe termen scurt și ne ajută, prin prețul lor, să venim cu fotbaliști scumpi pe alte poziții.
Iată atacanții pe care ar trebui să îi aveți în vedere pentru următoarele etape, în măsura în care veți renunța la Aguero și/sau Tammy Abraham. Ne-am rarportat, pe lângă forma avută de fotbaliști, și la programul din rundele care urmează, un factor esențial pe care trebuie să îl aveți în vedere când transferați pe cineva.
Jamie Vardy (Leicester - 9,7 milioane) - 12 goluri și 4 assisturi
Program
 • Everton - acasă
 • Watford - deplasare
 • Aston Villa - deplasare
 • Norwich - acasă
Roberto Firmino (Liverpool - 9,4 milioane) - 4 goluri și 4 assisturi
Program
 • Brighton - acasă
 • Everton - acasă
 • Bournemouth - deplasare
 • Watford - acasă
Gabriel Jesus (Manchester City - 9,5 milioane) - 3 goluri și 2 assisturi. În absența lui Aguero, brazilianul din atacul lui City poate să vină cu cife fantastice, iar faptul că e selectat de doar 1,9% dintre jucători poate să îl transforme într-un fotbalist care să facă diferența.
Program
 • Newcastle - deplasare
 • Burnley - deplasare
 • Manchester United - acasă
 • Arsenal - deplasare
Danny Ings (Southampton - 6 milioane) - 6 goluri și un assist, selectat de doar 4,2% dintre jucători
Program
 • Watford - acasă
 • Norwich - acasă
 • Newcastle - deplasare
 • West Ham - acasă
Lys Mousset (Sheffield United - 5 milioane) - 3 goluri și 3 assisturi în ultimele 5 partide, e selectat în doar 3% din echipe.
Până după Boxing Day, Sheffield United are un program extrem de bun:
 • Wolverhampton - deplasare
 • Newcastle - acasă
 • Norwich - deplasare
 • Aston Villa - acasă
 • Brighton - deplasare
 • Watford - acasă

Echipa Eurosport pentru etapa a 14-a din Fantasy Premier League

https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726026.jpg

Fantasy Premier League: Etapa a 14-a din Premier League

Sâmbătă
14:30
Newcastle - Manchester City (Eurosport 1)
17:00
Burnley - Crystal Palace
Chelsea - West Ham
Liverpool - Brighton (Eurosport 1)
Spurs - Bournemouth
19:30
Southampton - Watford (Eurosport 1)
Duminică
16:00
Norwich - Arsenal (Eurosport 1)
Wolves - Sheffield Utd
18:30
Leicester - Everton (Eurosport 1)
Manchester United - Aston Villa

Eurosport îl aduce pe John Barnes în România

Eurosport te invită la un nou eveniment unic, alături de John Barnes, jucătorul care a doborât bariere în fotbalul englez.
Vineri, 29 noiembrie 2019, ora 15:00, te așteptăm la o întâlnire cu invitatul nostru special, John Barnes, pentru a discuta despre cele mai remarcabile momente, dar și ce rezervă următoarele luni din cel mai puternic campionat din lume, Premier League. John Barnes este fost jucător emblematic al clubului Liverpool, comentator și analist sportiv.
Conferința de presă se va desfășura la Athenee Palace Hilton, în cadrul barului englezesc, Strada Episcopiei 1-3, București.
Mai mult, sâmbătă, 30 noiembrie, John Barnes își dă întâlnire cu fanii Liverpool, alături de care te invităm pentru a urmări împreună meciul dintre Liverpool și Brighton, la Trafalgar Pub (Str. David Emmanuel 4A) începând cu ora 15.30.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52