Scopul jocului este simplu: ai un buget inițial de 100 de milioane, cu ajutorul căruia trebuie să îți creezi o echipă (11 titulari și 4 rezerve). În funcție de evoluțiile fotbaliștilor din Premier League, aceștia vor aduna puncte; sistemul de notare și regulile de bază le puteți găsi aici.

Cum pregătim o etapă dublă la Fantasy Premier League

Etapele duble (double gameweek) pot fi decisive într-un sezon din punct de vedere al urcării în ierarhii. Asta pentru că fotbaliștii pe care îi ai vor avea ocazia să îți aducă puncte în două partide.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 15 ORE
În cazul nostru, la final de ianuarie se joacă West Ham - Liverpool, partidă amânată în decembrie, când "Regina Europei" a participat la Campionatul Mondial al Cluburilor.
Astfel, în runda 24, două echipe vor puncta de două ori: West Ham și, mult mai important, Liverpool. Dacă în cazul "ciocănarilor" s-ar putea să nu creați diferențe mari, având în vedere că au două meciuri extrem de grele, contra primelor două clasate (Leicestar deplasare, Liverpool acasă), în ceea ce o privește pe Liverpool lucrurile stau total diferit.
"Cormoranii" sunt în vârf de formă, iar Klopp ne-a obișnuit cu o formulă conservatoare, schimbând foarte greu piesele de bază: Alisson, Alexander Arnold, Robertson, Van Dijk, Mane, Salah și Firmino.
Astfel, e absolut necesar să gândești o formulă de echipă cu trei jucători ai lui Klopp. Acest lucru poate deveni dificil astfel încât să te coste mai multe transferuri, judecând după prețurile avute de fotbaliștii liderului din Premier League. Ca atare, e nevoie să gândești cu una-două etapă înainte mutările, astfel încât, dacă nu ai trei fotbaliști de la Liverpool, să le faci loc.
O altă variantă foarte la modă pentru a-ți pregăti echipa de etapele duble e folosirea free hitului. Acest chip îți permite o singură dată pe sezon să îți schimbi formația total, dar doar pentru o rundă. Odată această etapă trecută, formația ta cea veche va redeveni activă. Totuși, vă sfătuim să păstrați pe cât posibil acest chip pentru finalul sezonului, în general după etapa 30 existând cel puțin două etape duble mult mai "apetisante" (în care 4, 6 sau chiar 8 echipe, angrenate în FA Cup, își vor juca partidele amânate).
În concluzie, pentru double gameweekeul din runda 24, sfatul nostru e să transferați încă din etapa aceasta un jucător de la Liverpool, astfel încât să aveți garanția că puteți alinia trei fotbaliști ai lui Klopp în confruntările cu Wolves și West Ham.
De menționat și faptul că, în cazul în care nu folosești chipul free hit pentru pregătirea etapei duble, o variantă extrem de atractivă e utilizarea "bench boost" sau opțiunea "triplu căpitan". În primul caz toți jucătorii de pe bancă îți vor puncta, în timp ce în a doua variantă căpitanul îți va tripla punctajul.
Programul lui Liverpool în double gameweek:
  • Wolves - Liverpool (23 ianuarie)
  • West Ham - Liverpool (29 ianuarie)
Programul etapei din Premier League
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752363.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Liverpool i-a fixat prețul lui Minamino. Două cluburi sunt deja interesate de starul "cormoranilor"
ACUM 18 ORE
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
IERI LA 09:32