Cel mai tare campionat de fotbal din lume, Premier League, poate să revină în puțin peste o lună. Project Restart continuă să fie dezvoltat astfel încât fotbalul să se reia la începutul lui iunie.
Un lucru e cert: partidele se vor disputa fără spectatori. Însă acest lucru nu înseamnă că suporterii care vor privi de acasă vor simți o diferență!

Zgomotul fanilor nu dispare

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Deținătorii drepturilor TV în Marea Britanie, Sky Sports și BT Sports, vor să ofere o atmosferă autentică suporterilor din fața televizorului și plănuiesc să ofere posibilitatea ca aceștia să poată auzi atmosfera normală de pe stadion chiar dacă acesta va fi gol când fotbalul va fi reluat.
Astfel, fanii vor avea opțiune de a alege un canal de sunet care să ofere atmosfera de pe un stadion normal, scrie Daily Mail. Formatul a fost folosit în trecut de către Sky pentru secțiunea FanZone. De asemenea, mai multe cluburi din Premier League iau în calcul varianta de a pune în difuzoare atmosfera normală de pe stadion în timpul partidelor!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52