Crescut într-un fotbal în care latura fizică era o componentă extrem de importantă, Keane a impresionat în primul rând prin atitudinea sa pe teren şi prin faptul că avea mereu intrări la limita regulamentului, câştigându-şi astfel respectul adversarilor.
O astfel de determinare le lipseşte jucătorilor lui Solskjaer, crede fostul mijlocaş, care a rămas perplex când i-a văzut pe fotbaliştii celor două echipe că se îmbrăţişează înainte de meci.
"Sunt dezgustat de ce au făcut jucătorii pe tunel. Te duci la război, nu e loc de îmbrăţişări şi de pupături. Nici măcar nu trebuie să te uiţi la adversari. Tocmai începi o bătălie contra lor, ce e asta?", a spus Keane, la Sky Sports.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 14 ORE

Să vină Kane la United!

Roy Keane nu l-a iertat nici pe Ed Woodward, directorul general al lui United comportându-se ca un amator în perioada de mercato din vară.
"Diavolii" i-au pierdut în vară pe Alexis Sanchez şi pe Lukaku, însă oficialii de pe Old Trafford au fost mai interesaţi de întărirea apărării. Fostul mijlocaş e convins că e nevoie urgent de un transfer în atac şi l-a indicat pe Harry Kane drept candidatul ideal.
"United trebuie să găsească neapărat un înlocuitor pentru Lukaku. Au nevoie neapărat de un jucător care să se potrivească stilului lor. Liverpool joacă având trei atacanţi mobili, îl au pe Firmino, care face o treabă senzaţională. Poţi să găseşti un atacant pe care să te bazezi, ia-l pe Kane!", a mai spus fostul căpitan al lui United.
326 de meciuri a jucat Keane în tricoul lui United, în perioada 1993-2005. El a câştigat 7 titluri, 4 Cupe ale Angliei şi UEFA Champions League pentru trupa de pe Old Trafford.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17