Atacantul modestei Port Vale a reușit să marcheze pe Etihad, în înfrângerea echipei sale, scor 1-4. Golul a avut o însemnătate aparte, în contextul în care a fost înscris de lângă John Stones, despre care vârful formației de Liga a 4-a râdea în urmă cu șase luni. "Tocmai ce am văzut rezumatul meciului Angliei. Știu că sunt un jucător de League Two (n.r.liga a 4-a, de fapt, în Anglia există Premier League, Championship, League One și League Two), știu că el joacă pentru Anglia, știu că primește 150.000 de lire pe săptămână, știu că e de un milion de ori mai bun decât mine, dar aș vrea să joc împotriva lui John Stones în fiecare săptămână. Aș înscrie 40 de goluri pe sezon", scria Pope în vară, pe twitter, după înfrângerea Angliei cu Olanda, scor 3-1 pentru "portocala mecanică". În acea dispută, Stones a fost printre cei mai slabi de pe teren.
Reușita lui Pope a fost tratată de englezi în contextul acelui mesaj, însă vârful nu s-a lăsat mai prejos nici după confruntarea de sâmbătă seară. El a dezvăluit că fundașul stânga al "cetățenilor", Benjamin Mendy, l-a așteptat la vestiare pentru o poză, pe care să o urce pe grupul de whatsapp, pentru a-l "înțepa" pe Stones.
"Highlightul zilei nu a fost golul meu, ci Benjamin Mendy care m-a așteptat la ieșirea din vestiar pentru un selfie pe care să îl pună pe grupul lor. Mendy e pus pe glume", a scris Pope pe twitter după disputa de pe Etihad.
Liga Campionilor UEFA
Ciao, Barça! Griezmann, reîncărcat! ": <Micul Prinț> este un <Dragon>!"
ACUM O ORĂ
De notat că Pope a fost și el extrem de spiritual după confruntarea de pe Etihad. Atacantul de 24 de ani și-a adus aminte de postarea din iunie și a glumit pe seama ei.
"Vreau să spun că am greșit total când am spus că aș înscrie 40 de goluri pe sezon. Cred că aș marca 50", a glumit la final Pope, conform BBC, pentru ca apoi să recunoască faptul că nu se aștepta să marcheze contra unei echipe precum City: "Nici măcar nu am visat că voi înscrie, speram doar să ating mingea de câteva ori".
Eurosport îți mai oferă duminică și luni 3 alte partide din FA Cup. Iată programul:
  • Chelsea - Nottingham Forest (duminică, ora 16:00)
  • Liverpool - Everton (duminică, ora 18:00)
  • Arsenal - Leeds (luni, ora 21:30)
Toate partidele din Cupa Angliei sunt transmise pe Eurosport player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Șeicii de la City se gândesc deja la viitor! Cine e favorit să-i ia locul lui Guardiola în 2023
ACUM 17 ORE
Premier League
Ion Alexandru vă prezintă echipa etapei a 15-a din Premier League
ACUM O ZI