Liverpool are parte de o nouă amenințare, de data aceasta din partea Federației din Germania. Aceasta se gândește la varianta de a-l aduce pe Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool fiind considerat succesorul ideal pentru Joachim Low.
Jurgen Klopp a semnat un nou contract cu Liverpool la finalul lui 2019 iar cei de la Independent scriau în trecut că există o clauză în contract ca Liverpool să-l ajute pe Klopp să se mute înapoi în Germania când colaborarea va lua sfârșit.

Nemții îl vor pe Klopp la națională

Fotbal
Veste fantastică din Germania! Dietmar Hopp a făcut ca vaccinul anti COVID19 să fie gata mai devreme
01/04/2020 LA 07:32
Deși noul contract al lui Klopp cu Liverpool expiră abia în 2024, Federația din Germania speră să-l convingă pe acesta să vină mai rapid pe banca naționalei. Joachim Low, cel care a adus titlul mondial Germaniei în 2014, mai are contract până în 2022 cu Federația și nu sunt semne că înțelegerea ar urma să fie prelungită.
Fosta înțelegere a lui Klopp cu Liverpool expira chiar în 2022, însă oficialii clubului de pe Anfield l-au convins pe german și pe staff-ul său să semneze noi contracte.
Jurgen Klopp a afirmat în trecut că ar fi tentat în viitor să preia naționala Germaniei și consideră că acesta este pasul natural în carieră, scrie Mirror, însă este greu de crezut că Federația din Germania îl va putea convinge să plece de la Liverpool înainte de încheiere contractului, lucru pe care Klopp nu l-a făcut în carieră nici la Mainz, nici la Borussia Dortmund.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 5 ORE
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
IERI LA 14:25