Conform presei belgiene, Mourinho se află în discuții cu Marouane Fellaini și l-a informat pe acesta că este prioritatea sa în perioada de transferuri din ianuarie.
Fellaini a plecat de la Manchester United în ianuarie 2019 după cinci ani și jumătate petrecuți la club. El s-a transferat în China, la Shandon Luneng. De atunci, belgianul a jucat bine și a reușit 12 goluri și cinci assist-uri în 32 de meciuri.
În primele sale interviuri ca antrenor al lui Tottenham, Mourinho a vorbit despre cât de bun este lotul pe care l-a moștenit de la Mauricio Pochettino. Totuși, portughezul este îngrijorat că nu are un jucător de tipul lui Fellaini și de aceea va încerca să îl aducă pe belgian înapoi în Premier League.
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24
Fellaini nu a fost neapărat cel mai popular jucător de la Manchester United iar spre finalul carierei belgianul a devenit un simbol pentru stilul de joc promovat de Mourinho la club.
https://i.eurosport.com/2018/02/01/2259228.jpg

Fellaini, element cheie în echipa lui Mourinho

Deși a fost cumpărat pe vremea lui David Moyes, Fellaini a devenit rapid un element cheie al lui Mourinho pe Old Trafford, forța sa fizică permițându-i lui Mourinho să abordeze un stil de joc mai direct și agresiv.
Relația lor este ilustrată cel mai bine de un suvenir pe care Mourinho îl păstra în biroul său pe vremea când era la Manchester United. Când diavolii roșii au jucat cu Young Boys în 2018, Fellaini a fost decisiv, după ce scorul a fost 0-0 până în prelungiri. Belgianul a înscris apoi golul victoriei.
https://i.eurosport.com/2018/11/27/2470771.jpg
Mourinho a trăit intens momentul și a luat un bax cu sticle de apă și l-a aruncat pe jos de bucurie. Conform The Athletic, Mourinho păstra acel bax de apă la el în birou ca amintire.
Premier League
Conte, lăudat de un jucător important de la Tottenham! "E cel mai motivat om pe care îl cunosc!"
26/09/2022 LA 12:02
Premier League
Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester
17/09/2022 LA 18:24