”Eram pregătiți să facem o ofertă concretă pentru Jordan Henderson pe vremea când era la Sunderland. Am vorbit cu Steve Bruce și el era încântat de Jordan”, a declarat Ferguson la întâlnirea legendelor din fotbal, o discuție care a avut ca scop subiectul demenței în fotbal.
”Iar apoi staff-ul nostru medical mi-a spus că nu le place felul în care aleargă - pare genul de jucător predispus la accidentări” a adăugat Sir Alex.

Regretul lui Alex Ferguson

Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
22/10/2021 LA 11:08
”Făcea parte din fișa postului să mă asigur că fotbaliștii cumpărați chiar vor juca. Dacă vei cumpăra un jucător și nu va fi disponibil, este o pierdere de vreme și asta am luat în calcul la Jordan. Ne plăcea foarte mult de el ca jucător și a dovedit asta și acum, a fost fantastic și din ce aud, am ratat o persoană grozavă”, a completat Ferguson.
Sir Kenny Dalglish, prezent și el la discuție și fiind chiar cel car el-a adus pe Henderson la Liverpool în 2011, a dezvăluit ce l-a sfăuit pe mijlocaș la începutul carierei pe Merseyside.
”Era un copil când a venit, avea doar 19 ani. Mersesem la un meci, Blackburn - Sunderland.. am regretat că am mers. Era un singur jucător pe teren capabil să dea pasele necesare, decisive. I-am spus lui Steve Clarke că doar pe el îl vom lua”, a povestit Dalglish.
”Se enerva foare ușor, dădea din mâini dacă greșea o pasă. I-am spus să nu mai facă asta, că este doar o greșeală. I-am spus ”poate ai greșit, dar nu îi lăsa să vadă că te afectează, controlează-te și concentrează-te la joc”, a afirmat Dalglish.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
22/10/2021 LA 09:09
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
22/10/2021 LA 08:09