”Eram pregătiți să facem o ofertă concretă pentru Jordan Henderson pe vremea când era la Sunderland. Am vorbit cu Steve Bruce și el era încântat de Jordan”, a declarat Ferguson la întâlnirea legendelor din fotbal, o discuție care a avut ca scop subiectul demenței în fotbal.

”Iar apoi staff-ul nostru medical mi-a spus că nu le place felul în care aleargă - pare genul de jucător predispus la accidentări” a adăugat Sir Alex.

Premier League
Vești proaste pentru Liverpool: Henderson ar putea rata restul sezonului și Euro 2020
ACUM O ORĂ

Regretul lui Alex Ferguson

”Făcea parte din fișa postului să mă asigur că fotbaliștii cumpărați chiar vor juca. Dacă vei cumpăra un jucător și nu va fi disponibil, este o pierdere de vreme și asta am luat în calcul la Jordan. Ne plăcea foarte mult de el ca jucător și a dovedit asta și acum, a fost fantastic și din ce aud, am ratat o persoană grozavă”, a completat Ferguson.

Sir Kenny Dalglish, prezent și el la discuție și fiind chiar cel car el-a adus pe Henderson la Liverpool în 2011, a dezvăluit ce l-a sfăuit pe mijlocaș la începutul carierei pe Merseyside.

”Era un copil când a venit, avea doar 19 ani. Mersesem la un meci, Blackburn - Sunderland.. am regretat că am mers. Era un singur jucător pe teren capabil să dea pasele necesare, decisive. I-am spus lui Steve Clarke că doar pe el îl vom lua”, a povestit Dalglish.

”Se enerva foare ușor, dădea din mâini dacă greșea o pasă. I-am spus să nu mai facă asta, că este doar o greșeală. I-am spus ”poate ai greșit, dar nu îi lăsa să vadă că te afectează, controlează-te și concentrează-te la joc”, a afirmat Dalglish.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
”Țin constant legătura cu el!” Solskjaer a vorbit despre un posibil transfer al lui Haaland
ACUM 2 ORE
Premier League
Mane admite că Liverpool nu mai are șanse la titlu, dar "cormoranii" au un nou obiectiv
ACUM 2 ORE