Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ferguson habar n-avea că e filmat. Ce a zis de Solskjaer, după ce acesta l-a ținut rezervă pe Ronaldo

Cristian Mihală

Publicat 05/10/2021 la 11:14 GMT+3

Sir Alex Ferguson a fost surprins de o cameră TV de care nu știa cum critică decizia lui Solskjaer de a nu îl titulariza pe Ronaldo în partida United - Everton 1-1.

Alte Zeiten: Cristiano Ronaldo mit Sir Alex Ferguson

Credit imagine: AFP

Scoțianul care a scris istorie la cârma formației de pe Teatrul Viselor a fost mereu un susținător al lui Solkjaer, mulți considerând că norvegianul se află atât de confortabil în scaunul de antrenor al lui United, în ciuda rezultatelor și jocului neconcludent, ca urmare a relației avute cu fostul mare tehnician.
Totuși, după confruntarea cu Everton, 1-1, Ferguson a spus răspicat că Ole a greșit. E adevărat, scoțianul credea că are o discuție privată cu fostul mare campionde UFC, Khabib Nurmagomedov. Ca și Usain Bolt, acesta a început să fie o prezență constantă în tribunele de pe Old Trafford odată cu sosirea lui Ronaldo, iar dezamăgirea a fost mare că CR7 a fost protejat contra "caramelelor".

Ronaldo trebuia să fie titular cu Everton

Cu 5 goluri în 6 meciuri în toate competițiile pentru "diavoli", portughezul venea după un gol marcat în "Fergie time", cu Villarreal, în Champions League. Cum urma pauza internațională, puțini se gândeau că CR7 nu va fi titular. Acesta a fost însă protejat de Solskjaer, așa cum s-a întâmplat și cu Pogba sau Jadon Sancho. Sir Alex nu a fost de acord cu asemenea abordare, mai ales că formația lui Rafa Benitez a arătat că e una foarte robustă în ciuda accidentărilor lui Coleman, Richarlison și Calvert-Lewin.
Dicuția avută de Sir Alex cu Khabib Nurmagomedov
Sir Alex: Cred că Everton a prins curaj în momentul în care a văzut că Ronaldo nu joacă, a fost...
Khabib îl întrerupe: Dar a intrat în a doua rerpiză.
Sir Alex: Știu, dar mereu trebuie să începi cu cei mai buni jucători, când aceștia sunt apți.
Solskjaer s-a apărat la finalul confruntării cu formația lui Rafa Benitez, explicându-le jurnaliștilor că un fotbalist precum Ronaldo, care va împlini 37 de ani în februarie, are nevoie să fie protejat.
"Ești nevoit să iei astfel de decizii când ai în față un sezon atât de lung. Pentru mine, hotărârea de a-l ține rezervă pe Ronaldo a fost una corectă azi. Înțeleg că fanii sunt nemulțumiți, dar Martial a marcat un gol, iar Cavani avea nevoie de minute. Trebuie să iei și astfel de decizii, ca antrenor", a explicat tehnicianul norvegian după meci.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo