Scoțianul care a scris istorie la cârma formației de pe Teatrul Viselor a fost mereu un susținător al lui Solkjaer, mulți considerând că norvegianul se află atât de confortabil în scaunul de antrenor al lui United, în ciuda rezultatelor și jocului neconcludent, ca urmare a relației avute cu fostul mare tehnician.
Totuși, după confruntarea cu Everton, 1-1, Ferguson a spus răspicat că Ole a greșit. E adevărat, scoțianul credea că are o discuție privată cu fostul mare campionde UFC, Khabib Nurmagomedov. Ca și Usain Bolt, acesta a început să fie o prezență constantă în tribunele de pe Old Trafford odată cu sosirea lui Ronaldo, iar dezamăgirea a fost mare că CR7 a fost protejat contra "caramelelor".

Ronaldo trebuia să fie titular cu Everton

Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59
Cu 5 goluri în 6 meciuri în toate competițiile pentru "diavoli", portughezul venea după un gol marcat în "Fergie time", cu Villarreal, în Champions League. Cum urma pauza internațională, puțini se gândeau că CR7 nu va fi titular. Acesta a fost însă protejat de Solskjaer, așa cum s-a întâmplat și cu Pogba sau Jadon Sancho. Sir Alex nu a fost de acord cu asemenea abordare, mai ales că formația lui Rafa Benitez a arătat că e una foarte robustă în ciuda accidentărilor lui Coleman, Richarlison și Calvert-Lewin.
Dicuția avută de Sir Alex cu Khabib Nurmagomedov
Sir Alex: Cred că Everton a prins curaj în momentul în care a văzut că Ronaldo nu joacă, a fost...
Khabib îl întrerupe: Dar a intrat în a doua rerpiză.
Sir Alex: Știu, dar mereu trebuie să începi cu cei mai buni jucători, când aceștia sunt apți.
Solskjaer s-a apărat la finalul confruntării cu formația lui Rafa Benitez, explicându-le jurnaliștilor că un fotbalist precum Ronaldo, care va împlini 37 de ani în februarie, are nevoie să fie protejat.
"Ești nevoit să iei astfel de decizii când ai în față un sezon atât de lung. Pentru mine, hotărârea de a-l ține rezervă pe Ronaldo a fost una corectă azi. Înțeleg că fanii sunt nemulțumiți, dar Martial a marcat un gol, iar Cavani avea nevoie de minute. Trebuie să iei și astfel de decizii, ca antrenor", a explicat tehnicianul norvegian după meci.
Cupa Mondială FIFA
Cavani, blamat de două legende ale fotbalului englez după ce a spart monitorul VAR! "E groaznic"
03/12/2022 LA 16:20
Cupa Mondială FIFA
Cavani a cedat nervos după eliminarea de la Cupa Mondială! Atacantul a spart monitorul de la VAR
02/12/2022 LA 20:05