Liverpool a fost învinsă și de Chelsea, scor 0-1, și a ajuns la 5 înfrângeri consecutive pe Anfield, în Premier League. Mohamed Salah a fost înlocuit de Jurgen Klopp în minutul 62, iar decizia a ridicat multe semne de întrebare, inclusiv din partea agentului său. Atacantul egiptean al "Cormoranilor", golgheterul lui Liverpool din acest sezon, a arătat semne de frustrare după ce a fost scos de pe teren de Klopp.
Deși starul egiptean părea că mai are energie să amenințe poarta lui Mendy, Klopp a avut altă părere joi seară. Astfel, în locul lui Salah și-a făcut apariția Alex Oxlade-Chamberlain. Salah a fost vizibil deranjat de decizia tehnicianului german și a început să dea din cap în semn de dezaprobare în momentul în care a ajuns pe bancă. Acum, la două zile distanță de la înfrângerea suferită în fața băieților lui Tuchel, Jurgen Klopp a explicat de ce a ales să-l schimbe pe egiptean și a comentat pe marginea frustrării arătate de Salah.

Frustrare pe Anfield! Klopp, despre reacția lui Salah după ce a fost înlocuit la meciul cu Chelsea

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Jurgen Klopp spune că reacția de frustrare arătată de Salah după ce a fost înlocuit în minutul 62 în meciul pierdut de "cormorani" cu 1-0 pe Anfield în fața lui Chelsea este o "chestiune normală". Nici agentul lui Salah nu a fost fericit după înlocuirea lui Salah. Imediat după ce egipteanul a ajuns pe bancă, impresarul său a postat un mesaj bizar pe contul de Twitter. Agentul n-a folosit vreun cuvânt pentru a-și exprima opinia față de decizia lui Klopp, ci a postat un simplu punct. Cel mai probabil, acesta a vrut să atragă atenția că nu mai este nevoie să explice situația actuală în care se află clientul său.
Antrenorul lui Liverpool a dezvăluit la câteva ore după meci că a ales să facă această schimbare pentru că internaționalul egiptean "a simțit intensitatea" partidei: "Eram conduși cu 0-1, în situația asta niciun jucător nu e fericit, ieși de pe teren și poți reacționa în diferite moduri pentru că nu ești fericit cu ce se întâmplă în meci. Pe lângă asta, dacă ești atacant și ești înlocuit, mereu ai impresia că trebuia de fapt să rămâi pe teren și să continui meciul.
Asta este o chestiune clară și normală. Asta e viața. Mo are în continuare un record de goluri înscrise impresionant. Sunt sigur că toată lumea știe și el însuși știe că ar fi putut înscrie mai mult decât a făcut-o, dar la modul general, ce trebuie să facem noi e să ne îmbunătățim jocul, cu toții, 100%", a transmis Jurgen Klopp, după ce a fost întrebat despre reacția avută de Salah când a fost scos de pe teren.

#ETalks Man City - Man United, cu Ion Alexandru, Lucian Sânmărtean, Emanuel Terzian și Mihai Crăciun

Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02