Transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United este investigat de către FIFA. Sampdoria a făcut plângere, susținând că le este datorată o sumă de bani.
Mijlocașul portughez a fost cumpărat de Manchester United în iarnă cu 47 de milioane de lire sterline, însă cei de la Sampdoria solicită o parte din această sumă după ce l-au cedat pe Fernandes la Sporting în urmă cu 3 ani.

FIFA investighează transferul

Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
ACUM 5 ORE
Sampdoria susține că a păstrat 10% din suma de transfer iar cei de la Sporting nu au achitat această sumă. Sampdoria a încasat 7.5 milioane de lire în 2017 când Bruno Fernandes a fost cumpărat de Sporting.
FIFA a confirmat că investighează transferul prin vocea purtătorului de cuvânt: "Putem confirma că pe 3 aprilie clubul italian, Sampdoria, a făcut o plângere împotriva clubului portughez, Sporting Lisabona, cu privire la o obligație financiară din contractul jucătorului Bruno Fernandes. Situația este investigată în prezent. Astfel, nu putem oferi comentarii suplimentare".
Nu există niciun semn că cei de la Manchester United ar trebui să fie cei care plătesc această sumă de bani. Bruno Fernandes a vorbit astăzi pentru site-ul oficial despre jucătorul care l-a inspirat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM O ZI
Premier League
Reacția lui Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat
ACUM O ZI