Transferul lui Bruno Fernandes de la Sporting Lisabona la Manchester United este investigat de către FIFA. Sampdoria a făcut plângere, susținând că le este datorată o sumă de bani.
Mijlocașul portughez a fost cumpărat de Manchester United în iarnă cu 47 de milioane de lire sterline, însă cei de la Sampdoria solicită o parte din această sumă după ce l-au cedat pe Fernandes la Sporting în urmă cu 3 ani.

FIFA investighează transferul

Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 7 ORE
Sampdoria susține că a păstrat 10% din suma de transfer iar cei de la Sporting nu au achitat această sumă. Sampdoria a încasat 7.5 milioane de lire în 2017 când Bruno Fernandes a fost cumpărat de Sporting.
FIFA a confirmat că investighează transferul prin vocea purtătorului de cuvânt: "Putem confirma că pe 3 aprilie clubul italian, Sampdoria, a făcut o plângere împotriva clubului portughez, Sporting Lisabona, cu privire la o obligație financiară din contractul jucătorului Bruno Fernandes. Situația este investigată în prezent. Astfel, nu putem oferi comentarii suplimentare".
Nu există niciun semn că cei de la Manchester United ar trebui să fie cei care plătesc această sumă de bani. Bruno Fernandes a vorbit astăzi pentru site-ul oficial despre jucătorul care l-a inspirat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
IERI LA 17:45
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30