articol de Valentin Nicola
Statistic au fost mai buni decât cei de la Newcastle, dar chiar și așa trupa lui Jurgen Klopp nu a reușit să marcheze măcar un gol în deplasarea de pe St. James’ Park. Liverpool și-a creat mai multe șanse concrete de a marca față de adversari (1-3), a dominat categoric posesia (26.8%-73.2%), și a șutat de 4 ori pe spațiul porții.
Newcastle s-a apărat constant, prin 5 oameni în linia defensivă a reușit să diminueze spațiile de pătrundere ale lui Livepool, care prin trio-ul ofensiv format din Mane, Salah și Firmino a ratat ocazii importante. La finalul întânlirii egalul o menține pe campioana din Premier League în fotoliul de lider, cu 33 de puncte acumulate, la 3 distanță de Manchester United care are însă și un meci mai puțin disputat.
Premier League
Mesajul lui David Moyes pentru contracandidatele lui West Ham la Champions League: "Aş fi dezamăgit"
ACUM 3 ORE
https://i.eurosport.com/2020/12/31/2963728.png

Echipa sezonului în Premier League

Până în acest moment s-au disputat 16 etape din acest sezon 2020/2021 de Premier League, iar odată cu încheierea anului se poate stabili o echipa ideală. Cum statistica este cea care expune cel mai bine performanțele jucătorilor din teren per-total, ea nu putea lipsi ca fiind criteriul de bază pentru alcătuirea sa.
Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, este reprezentată de cei mai mulți jucători prin Joao Cancelo, John Stones și Rodri. Pe locul secund ca și număr de componenți este Liverpool cu Andrew Robetson și Mo Salah, iar câte un jucător vine de la Burnley (Nick Pope), Chelsea (Thiago Silva), Manchester United (Bruno Ferndandes), Aston Villa (Jack Grealish), Tottenham (Harry Kane) și Leeds United (Patrick Bamford).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Pogba l-a făcut praf pe Mourinho: "Ăsta e lucrul cel mai ciudat la el. De neînțeles"
ACUM 8 ORE
Premier League
Aubameyang a anunțat că suferă de malarie! Care este starea de sănătate a gabonezului
ACUM 19 ORE