Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Final incredibil pe Goodison Park! Everton, egalată în minutele 90+4 și 90+5 de un fundaș

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/01/2020 la 23:45 GMT+2

Everton a fost egalată dramatic de Newcastle (scor 2-2), în ultimele minute ale partidei de pe Goodison Park, după ce fundașul Florian Lejeune a reușit "dubla", într-un singur minut.

lejeune gol newcastle

Credit imagine: Getty Images

Seara a început excelent pentru Everton în confruntarea cu Newcastle. Moise Kean a deschis scorul în minutul 30, cu un șut plasat din interiorul careului. A fost prima reușită a italianului în tricoul "caramelelor", după 22 de meciuri de secetă.
După pauză, Calvert-Lewins a dublat avantajul formației lui Carlo Ancelotti, cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru Dubravka. Partida se îndrepta spre o victorie relaxată a lui Everton, dar Lejeune n-a fost de acord cu acest deznodământ.
Newcastle defender Florian Lejeune is facing several weeks on the sidelines through injury
Introdus în minutul 70 de Steve Burce, francezul a reușit să înscrie în minutele 90+4 și 90+5, ajutând-o pe Newcastle să plece cu un punct de la Liverpool. Primul gol al lui Lejeune a fost absolut magnific, fundașul reușind să reia spectaculos din foarfecă. Apoi, tot el a fost omul potrivit la locul potrivit și a trimis mingea în poartă, după o învălmășeală generală în fața porții lui Everton. Au fost primele goluri ale lui Lejeune pentru "coțofene".
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo