Cea mai lungă așteptare a luat sfârșit. Agonie. Furie. Tristețe. Speranțe. Resemnare. Fanii lui Liverpool au trecut prin toate aceste stări și multe altele în ultimii 30 de ani în așteptarea titului care parcă se încăpățâna să nu mai vină și pe Anfield. Până când a venit un anume german, cu șapcă și ochelari și nimic n-a mai fost la fel. Carismaticul tehnician din Germania le-a ținut vie speranța și le-a îndeplinit visul fanilor de pe Anfield.
Fanii lui Liverpool au dat frâu liber emoțiilor și au sărbătorit în centrul orașului vineri seară, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus. Mii de oameni au cântat, au aprins torțe și fumigene și s-au bucurat pentru o performanță așteptată timp de 3 decenii. Nici băieții lui Klopp nu s-au lăsat mai prejos.

Firmino, schimbare de look după titlul cucerit cu Liverpool

Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
01/12/2021 LA 12:46
Liverpool a efectuat azi primul antrenament după ce au fost în mod oficial desemnați campioni în Premier League. În afara faptului că băieții lui Klopp au afișat cu toții zâmbete până la urechi, cel care a ieșit în evidență a fost Roberto Firmino. Brazilianul și-a schimbat look-ul și a surprins pe toată lumea la antrenament. S-a vopsit în culoarea clubului de pe Anfield și a atras toate privirile.
În ciuda bucuriei nebune de pe Anfield, Liverpool ar putea fi obligată să joace pe teren neutru ultimele trei meciuri de acasă din acest sezon, anunță presa din Marea Britanie. Noua campioană din Premeir League ar putea să nu mai dispute pe Anfield cele trei meciuri rămase de jucat pe teren propriu în Premier League (împotriva formaţiilor Aston Villa, Burnley şi Chelsea), dacă fanii continuă să sărbătorească titlul pe străzile oraşului, transmit jurnaliștii de la Daily Mail.
Premier League
Liverpool - Arsenal, Live Video pe Eurosport 1. Super-derby în Premier League (sâmbătă, ora 19:30)
18/11/2021 LA 11:27
Liga Campionilor UEFA
Klopp, după ce i-a dat "şah-mat" lui Simeone: "Un meci aproape perfect". Probleme pentru Firmino
04/11/2021 LA 06:39