Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Andone se întoarce în Anglia! Galatasaray a decis să nu-l cumpere în vara viitoare

Ion Alexandru

Publicat 30/03/2020 la 13:59 GMT+3

Florin Andone a fost împrumutat la Galatasaray, dar turcii nu sunt mulțumiți de randamentul său. Echipa din Istanbul nu va activa opțiunea de cumpărare a atacantului român pentru 6 milioane de euro.

florin andone

Credit imagine: Getty Images

Florin Andone a jucat doar 14 meciuri și a marcat 3 goluri pentru Galata. Accidentarea gravă suferită în toamnă l-a ținut departe de gazon o perioadă îndelungată. Ziarul de la Istanbul Fanatik scrie că Galatasaray nu dorește să-l cumpere în vară de la Brighton. Turcii consideră că întreruperea campionatului este în defavoarea lui Andone, care tocmai își revenise după accidentare. Turcii n-au fost impresionați de faptul că Andone își continuă pregătirea pe balcon.
Turcii i-au gășit deja înlocuitor lui Andone. Este vorba de atacantul senegalez Mbaye Diagne. Acesta a fost împrumutat de Galata la Brugge și a jucat excelent încă de la debut. Mbaye Diagne a marcat 4 goluri în prima lună jucată în Belgia.
Florin Andone are contract cu Brighton până în 2023, când va avea 29 de ani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo