În prezent accidentat, Florin Andone nu mai are vreo șansă să evolueze pentru Brighton, care are în Maupay, Murray și Connolly variante destule pentru ofensivă.
Atacantul român a păstrat legătura cu oficialii lui Super Depor care sunt gata să îi întindă o mână de ajutor. Fosta sa echipă a retrogradat în liga a 3-a spaniolă, pentru prima oară în ultimii 40 de ani, dar planul redresării a fost deja pus la punct.
Fără îndoială, un jucător ca Andone ar fi un mare câștig la acest nivel, chiar dacă accidentările repetate au pus în discuție posibilitatea ca acesta să mai ajungă la un nivel care să îi permită să aibă un cuvânt greu de spus în fotbalul important.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Cert e că Deportivo îi oferă o șansă și sunt șanse bune să se ajungă la un numitor comun, doar că în acest moment lucrurile trenează din cauza situației medicale a vârfului. Odată ce acesta va fi apt, e de așteptat să se bată palma, iar Andone să se întorcă în Spania, țara unde s-a adaptat cel mai bine și a dat cel mai bun randament.

Florin Andone, an de coșmar

Împrumutul la Galatasaray nu a fost noul început pe care îl voia Florin Andone.
După ce a devenit o soluție reală pentru primul "11" al grupării cim-bom, românul s-a accidentat în meciul dintre Gaziantep și Galatasaray. În noiembrie 2019, după un contact cu fostul jucător al lui FCSB, Junior Morais, internaționalul nostru a rămas întins pe gazon. A lipsit mai bine de două luni, dar revenirea nu a fost una cu noroc.
Andone s-a accidentat din nou cu Rizespor, iar verdictul medicilor a fost crunt: ruptură de ligament încrucișat și cel mai probabil ar putea reveni pe teren în cel mai bun caz în februarie 2021.
Florin Andone are contract cu Brighton până în 2023, dar în acest moment nu mai intră în planurile englezilor și, dacă își va găsi echipă, cu siguranță că va găsi înțelegere pentru o reziliere de comun acord cu trupa din Premier League.
6 milioane de euro a plătit Brighton acum doi ani pentru a-l aduce pe Florin Andone de la Deportivo La Coruna.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24