Mulţi o consideră pe trupa lui Chris Wilder revelaţia sezonului, micuţa echipă fiind pe locul 7 în Premier League, peste Tottenham, şi la doar două puncte distanţă de un loc care ar putea duce în preliminariile Ligii Campionilor (locul 5, care va fi eligibil pentru această competiţie, după ce UEFA a suspendat-o pe City din cupele europene).
Sheffield impresionează cu apărarea fantastică, doar Liverpool având în acest sezon mai puţine goluri primite, dar în ofensivă de multe ori lasă de dorit. Acest lucru a fost vizibil şi azi, când trupa lui Wilder nu a pus probleme în atac, în înfrângerea de pe terenul lui Newcastle.

Florinel Coman, pe lista "scurtă" a lui Sheffield United

Championship
Fotbalul mondial, la un pas de o nouă tragedie! Pușcaș, martor la clipe de groază, în Championship
24/11/2021 LA 08:32
În acest context, oficialii caută întăriri în ofensivă, iar un român se află pe lista conducerii clubului din Premier League. Florinel Coman a fost urmărit în acest sezon, iar cifrele sale - are 14 goluri şi a oferit 10 pase decisive în 36 de partide, în toate competiţiile - par să îi determine pe şefii lui Sheffield să ia în calcul acest transfer.
Evident, multe depind şi de pretenţiile financiare ale FCSB, dar e de aşteptat ca acestea să nu mai fie atât de mari, după un nou sezon dezastruos, în care titlul a rămas un obiectiv doar la nivel declarativ.
"Sheffield a luat legătura cu mai mulţi reprezentanţi ai jucătorilor doriţi, în ultimele săptămâni, deoarece perioada de transferuri e aproape de deschidere. Emmanuel Dennis, de la Club Brugge, a fost primul pe listă, dar acesta deja a refuzat transferul. Pe listă se mai află portarii Altay Bayindir şi Ugurcan Cakir, Mady Camara, Omar Elabdellaoui şi Ali Youssef, de la Olympiakos, Florinel Coman, de la FCSB, dar şi Eberechi Eze, de la Queens Park Rangers", scriu cei de la examinerlive.co.uk.
30 de goluri a marcat Sheffield în acest sezon, cu 5 mai puţin decât West Ham, de exemplu, formaţie aflată pe loc retrogradabil în Premier League.
Premier League
Sheffield United a retrogradat matematic în Championship, după înfrângerea cu Wolves
17/04/2021 LA 21:26
Premier League
Vești bune pentru Klopp! Diogo Jota s-a antrenat normal, iar Van Dijk revine în curând
25/02/2021 LA 06:53