S-a dovedit în ultimele zile că vacanțele fotbaliștilor din Premier League petrecute în Mykonos, Grecia, nu au fost de bun augur. După ce Harry Maguire a fost arestat după o încăierare cu mai mulți compatrioți și cu poliția, problemele nu au întârziat să apară nici la Chelsea, acolo unde au fost descoperite patru cazuri pozitive.
Este vorba despre Mount, Abraham, Pulisic și Tomori, care s-ar fi întors infectați în Anglia. Mason Mount, Tammy Abraham, Fikayo Tomori și Christian Pulisic au fost izolați de restul echipei, care și-a reluat antrenamentele din week-endul trecut. Există, scrie presa din Marea Britanie, temeri legate de apariția unui focar în cantonament. Deocamdată, această informație nu a fost confirmată de club.

Pandemia de coronavirus nu părăsește echipele din Premier League

Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
ACUM 13 ORE
Chelsea nu este singura echipă care se confruntă cu astfel de probleme. West Ham, Sheffield United și Brighton se confruntă cu aceeași problemă. Chelsea nu a oferit detalii privind starea celor patru fotbaliști. Clubul doar a urmat recomandările sanitare guvernamentale privind izolarea persoanelor suspecte de o infectare. Potrivit protocolului, Mykonos nu se află pe lista zonelor "galbene" din Grecia, însă oricine a intrat acolo în contact cu un pozitiv trebuie să stea în izolare minimum 7 zile. Chelsea debutează în campionat pe 14 septembrie, la Brighton.
Între timp, Chelsea este mai preocupată de transferuri. Londonezii au mai dat o lovitură prin aducerea fundașului stângă, Ben Chilwell. Londonezii le-au plătit celor de la Leicester 50 de milioane de euro în schimbul internaționalului englez. Fotbalistul de 23 de ani a semnat un contract valabil 5 ani și va încasa 200 de mii de euro săptămânal. Trupa lui Frank Lampard a ajuns la aproximativ 150 de milioane de euro cheltuite pentru transferurile lui Chilwell, Ziyech și Werner, dar nu are de gând să se oprească aici. Chelsea este foarte aproape de a-l aduce pe Kai Havertz pentru 100 de milioane de euro, dar și pe Thiago Silva, fostul căpitan al PSG-ului, care ar veni din postura de jucător liber de contract.
Premier League
Tuchel nu se va putea baza pe 2 staruri în meciul cu City! Ce a spus despre rivalitatea cu Gaurdiola
ACUM 16 ORE
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM O ZI