Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Forma slabă a lui Chelsea de pe Stamford Bridge continuă. Southampton obține o victorie imensă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 26/12/2019 la 19:25 GMT+2

Chelsea a pierdut al doilea meci consecutiv acasă pentru prima oară din 2011 după ce echipa lui Frank Lampard a capitulat în fața lui Southampton, pierzând cu 2-0.

Michael Obafemi of Southampton celebrates after scoring his team's first goal during the Premier League match between Chelsea FC and Southampton FC at Stamford Bridge on December 26, 2019 in London, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Puștiul de doar 19 ani Obafemi, care a început ca titular pentru a-l odihni pe Danny Ings, a deschis scorul pentru Southampton printr-un șut impecabil la vinclu după ce Chelsea a pierdut posesia la mijlocul terenului.
Acesta a fost primul gol al irlandezului în ultimul an iar situația s-a înrăutățit pentru Chelsea când Redmond a încheiat cu gol un contraatac ca la carte al oaspeților.
Nathan Redmond of Southampton scores his team's second goal past Kepa Arrizabalaga of Chelsea during the Premier League match between Chelsea FC and Southampton FC at Stamford Bridge on December 26, 2019 in London, United Kingdom.
Victoria este una imensă pentru Southampton. La finalul partidei, antrenorul Ralph Hasenhuttl a sărbătorit printr-o cursă pe marginea terenului pe care a încheiat-o apoteotic cu pumnii în aer. Echipa sa a urcat până pe locul 14, la trei puncte distanță de zona retrogradării.
Southampton are cu șase puncte mai mult în acest sezon față de aceeași perioadă a stagiunii trecute. Nu se poate spune același lucru și despre Chelsea – echipa lui Lampard are cu opt puncte mai puțin față de același moment cu Sarri pe bancă. Astfel, Chelsea a pierdut cinci din ultimele șapte meciuri.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo