Puștiul de doar 19 ani Obafemi, care a început ca titular pentru a-l odihni pe Danny Ings, a deschis scorul pentru Southampton printr-un șut impecabil la vinclu după ce Chelsea a pierdut posesia la mijlocul terenului.
Acesta a fost primul gol al irlandezului în ultimul an iar situația s-a înrăutățit pentru Chelsea când Redmond a încheiat cu gol un contraatac ca la carte al oaspeților.
https://i.eurosport.com/2019/12/26/2742609.jpg
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34
Victoria este una imensă pentru Southampton. La finalul partidei, antrenorul Ralph Hasenhuttl a sărbătorit printr-o cursă pe marginea terenului pe care a încheiat-o apoteotic cu pumnii în aer. Echipa sa a urcat până pe locul 14, la trei puncte distanță de zona retrogradării.
Southampton are cu șase puncte mai mult în acest sezon față de aceeași perioadă a stagiunii trecute. Nu se poate spune același lucru și despre Chelsea – echipa lui Lampard are cu opt puncte mai puțin față de același moment cu Sarri pe bancă. Astfel, Chelsea a pierdut cinci din ultimele șapte meciuri.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Premier League
Manchester United primește o nouă lovitură după interviul incendiar al lui Cristiano Ronaldo
14/11/2022 LA 07:50