Rooney are o rubrică în ziarul englez The Times. Acolo, fostul căpitan al Angliei a scris despre evenimentele din ultima săptămână.
Pentru jucători, pentru cei din staff și pentru familiile tuturor a fost o săptămână foarte grea, una în care ne-am dat seama de lipsa de atitudine a oamenilor care decid in fotbalul englez. Toate celelalte sporturile, de la F1 la cricket și de la rugby la fotbal în alte țări au hotărât să oprească fotbalul, iar nouă ni s-a spus că trebuie să continuăm. Cred că mulți dintre fotbaliști s-au gândit că este vorba de bani. De ce a trebuit să așteptăm până vineri? De ce a trebuit să se îmbolnăvească Arteta ca să facem ce trebuie? După o întâlnire de urgență s-a făcut până urmă ce trebuia făcut mai repede. Pănă atunci m-am simțit, ca și alți fotbaliști, ca un porc de Guineea! Dacă eu sau vreunul dintre membrii familiei mele s-ar fi îmbolnăvit din cauza asta m-aș fi gândit serios dacă mai are rost să joc. De iertat, nu aș fi putut să-i iert pe șefii fotbalului!
Premier League a decis ca meciurile să se reia, cel mai devreme pe 3 aprilie.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
17/01/2022 LA 07:28
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
15/01/2022 LA 15:24
Premier League
Arsenal a cerut amânarea partidei cu Tottenham! Ce probleme de lot are Arteta
14/01/2022 LA 20:16