Spaniolul a ajuns la Newcastle în 2014 de la Tenerife pentru 2 milioane de euro. Perez a explicat pentru talkSPORT de ce a ales să meargă la un club din Premier League în ciuda celorlalte oferte.
Perez a declarat: ”Real Madrid și Barcelona m-au dorit dar acest lucru ar fi însemnat că aș fi mers să joc la echipele de tineret, care evoluază în liga secundă. Am avut apoi de ales între Porto și Newcastle”.
”Evident, e mereu special să fii la un club ca Real Madrid sau Barcelona, dar faptul că aș fi mers la echipa secundă m-a făcut să cred că nu ar fi fost decizia bună”, a afirmat el.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
ACUM 17 ORE
”Am fost aproape să ajung la Porto, foarte aproape. Micile detalii au întârziat transferul dar la acel moment Newcastle a intervenit. Ei nu s-au luptat pentru micile detalii. Eu mereu am visat să joc în Premier League așa că asta era oportunitatea mea”, a adăugat Perez, care a jucat cinci sezoane la Newcastle, marcând 48 de goluri în 195 de meciuri, urmând ca apoi să se transfere la Leicester în vara lui 2019.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
ACUM 19 ORE
Premier League
Arsenal, transfer neaşteptat! Arteta e pe urmele unui fost mare atacant al lui Chelsea
IERI LA 15:24