Spaniolul a ajuns la Newcastle în 2014 de la Tenerife pentru 2 milioane de euro. Perez a explicat pentru talkSPORT de ce a ales să meargă la un club din Premier League în ciuda celorlalte oferte.
Perez a declarat: ”Real Madrid și Barcelona m-au dorit dar acest lucru ar fi însemnat că aș fi mers să joc la echipele de tineret, care evoluază în liga secundă. Am avut apoi de ales între Porto și Newcastle”.
”Evident, e mereu special să fii la un club ca Real Madrid sau Barcelona, dar faptul că aș fi mers la echipa secundă m-a făcut să cred că nu ar fi fost decizia bună”, a afirmat el.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 13 ORE
”Am fost aproape să ajung la Porto, foarte aproape. Micile detalii au întârziat transferul dar la acel moment Newcastle a intervenit. Ei nu s-au luptat pentru micile detalii. Eu mereu am visat să joc în Premier League așa că asta era oportunitatea mea”, a adăugat Perez, care a jucat cinci sezoane la Newcastle, marcând 48 de goluri în 195 de meciuri, urmând ca apoi să se transfere la Leicester în vara lui 2019.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20