Chelsea a investit peste un sfert de miliard de € în vară pentru a-și face o echipă stelară, dar nu toate țintele au fost atinse, astfel că echipa de pe Stamford Bridge se părea că va încerca în această lună să cumpere un jucător dorit insistent de Frank Lampard. Este vorba despre mijlocașul defensiv de la West Ham United, Declan Rice, pentru care "ciocănarii" au refuzat orice fel de ofertă în vară.
Frank Lampard își dorea insistent un mijlocaș defensiv, mai ales că zvonurile despre o eventuală plecare a lui Kante se întețiseră. Declan Rice a fost crescut de Chelsea, dar în 2015 a fost cedat la West Ham, club la care a progresat constant, devenind titular de drept.
Acum, odată cu plecarea lui Lampard, lucrurile se schimbă, cel puțin în teorie. Presa engleză a explicat deja că Tuchel, cel care probabil va fi anunțat azi drept noul antrenor de pe Stamford Bridge, vrea să îl reactiveze pe Jorginho, astfel că nu s-ar mai pune problema transferului lui Rice.
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
25/09/2021 LA 14:49
În presa engleză s-a vehiculat în ultimele zile și posibilitatea ca Liverpool să facă o ofertă în vară pentru Declan Rice, însă David Moyes e convins că tot ce se scrie sunt subiecte de presă și nimic mai mult. Asta pentru West Ham are în plan să facă performanță și nu va lua în considerare vreo ofertă pentru căpitanul său, indiferent de cât se va oferi pe acesta.
"Nu contează cine e antrenor la Chelsea sau cine vine, răspunsul nostru este același: Banca Angliei nu e de ajuns ca să îl cumpere pe Declan Rice de la noi. Poate e nevoie ca Banca Angliei și Banca Scoției să își dea mâna, astfel încât să ne gândim să îl cedăm", a spus Moyes, citat de The Mirror.
Închizătorul de 22 de ani mai are contract cu West Ham până în 2024, iar clubul are opțiunea să îi prelungească automat înțelegerea cu încă un an. Probabil următorul sezon va fi decisiv: dacă West Ham nu va reuși să devină o forță în Premier League, va fi greu să mai țină un fotbalist ca Declan Rice, acesta având "foame" de trofee.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
22/09/2021 LA 08:16