City a ajuns la a 9-a înfrângere stagională, mai mult decât Arsenal. "Cetățenii" au doar 3 egaluri, în timp ce actuala formație a lui Arteta a remizat de 13 ori.
Cu De Bruyne menajat, echipa lui Pep a fost trădată de Zinchenko, a cărui gafă a dus la singurul gol al meciului. Totuși, fosta campioană a Angliei și-a creat o mulțime de oportunități de a înscrie, ghinionul și paradele portarului "sfinților" făcând ca partida să se încheie 1-0.

City, festival ofensiv în partida cu Southampton

Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 2 ORE
Manchester City a avut la fel de multe șuturi la poartă (26) ca Leicester în disputa cu Southampton. "Vulpile" au reușit, în toamnă, să înscrie de 9 ori.
"Fotbalul e cam ciudat", a fost mesajul amuzant al lui Southampton, pe contul de twitter, alături de caseta meciului, care indică o dominare zdrobitoare a oaspeților.
Niciodată, de când Pep e la City, echipa nu a tras atât de mult spre poarta adversă fără a înscrie.
Pep Guardiola a pierdut pentru prima oară în carieră trei meciuri la rând în deplasare. Înainte de înfrângerea cu "sfinții", trupa de pe Etihad se înclinase pe Old Trafford și pe Stamford Bridge.
După înfrângerea cu Southampton, Manchester City poate acumula maximum 81 de puncte la finalul sezonului, în Premier League. Liverpool avea, în momentul în care campionatul s-a oprit, din cauza pandemiei, 82 de puncte. "Cormoranii" ar fi putut pierde toate meciurile până la finalul stagiunii și tot ar fi ieșit campioni.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
ACUM 20 ORE
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
16/09/2021 LA 06:36