City a ajuns la a 9-a înfrângere stagională, mai mult decât Arsenal. "Cetățenii" au doar 3 egaluri, în timp ce actuala formație a lui Arteta a remizat de 13 ori.
Cu De Bruyne menajat, echipa lui Pep a fost trădată de Zinchenko, a cărui gafă a dus la singurul gol al meciului. Totuși, fosta campioană a Angliei și-a creat o mulțime de oportunități de a înscrie, ghinionul și paradele portarului "sfinților" făcând ca partida să se încheie 1-0.

City, festival ofensiv în partida cu Southampton

Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Manchester City a avut la fel de multe șuturi la poartă (26) ca Leicester în disputa cu Southampton. "Vulpile" au reușit, în toamnă, să înscrie de 9 ori.
"Fotbalul e cam ciudat", a fost mesajul amuzant al lui Southampton, pe contul de twitter, alături de caseta meciului, care indică o dominare zdrobitoare a oaspeților.
Niciodată, de când Pep e la City, echipa nu a tras atât de mult spre poarta adversă fără a înscrie.
Pep Guardiola a pierdut pentru prima oară în carieră trei meciuri la rând în deplasare. Înainte de înfrângerea cu "sfinții", trupa de pe Etihad se înclinase pe Old Trafford și pe Stamford Bridge.
După înfrângerea cu Southampton, Manchester City poate acumula maximum 81 de puncte la finalul sezonului, în Premier League. Liverpool avea, în momentul în care campionatul s-a oprit, din cauza pandemiei, 82 de puncte. "Cormoranii" ar fi putut pierde toate meciurile până la finalul stagiunii și tot ar fi ieșit campioni.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50