Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Fotbalul e cam ciudat". Reacția amuzantă a lui Southampton, când a văzut caseta meciului cu City

Cristian Mihală

Publicat 05/07/2020 la 23:41 GMT+3

Southampton - Manchester City 1-0 a fost o partidă cu final neașteptat. "Cetățenii" au trimis spre poarta bravului McCarthy 26 de șuturi, inclusiv "sfinții" recunoscând că rezultatul e unul ciudat.

Southampton - Manchester City 1-0

Credit imagine: Getty Images

City a ajuns la a 9-a înfrângere stagională, mai mult decât Arsenal. "Cetățenii" au doar 3 egaluri, în timp ce actuala formație a lui Arteta a remizat de 13 ori.
Cu De Bruyne menajat, echipa lui Pep a fost trădată de Zinchenko, a cărui gafă a dus la singurul gol al meciului. Totuși, fosta campioană a Angliei și-a creat o mulțime de oportunități de a înscrie, ghinionul și paradele portarului "sfinților" făcând ca partida să se încheie 1-0.

City, festival ofensiv în partida cu Southampton

Manchester City a avut la fel de multe șuturi la poartă (26) ca Leicester în disputa cu Southampton. "Vulpile" au reușit, în toamnă, să înscrie de 9 ori.
"Fotbalul e cam ciudat", a fost mesajul amuzant al lui Southampton, pe contul de twitter, alături de caseta meciului, care indică o dominare zdrobitoare a oaspeților.
Niciodată, de când Pep e la City, echipa nu a tras atât de mult spre poarta adversă fără a înscrie.
Pep Guardiola a pierdut pentru prima oară în carieră trei meciuri la rând în deplasare. Înainte de înfrângerea cu "sfinții", trupa de pe Etihad se înclinase pe Old Trafford și pe Stamford Bridge.
După înfrângerea cu Southampton, Manchester City poate acumula maximum 81 de puncte la finalul sezonului, în Premier League. Liverpool avea, în momentul în care campionatul s-a oprit, din cauza pandemiei, 82 de puncte. "Cormoranii" ar fi putut pierde toate meciurile până la finalul stagiunii și tot ar fi ieșit campioni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo