Leeds are planuri mari pentru noul sezon de Premier League. Lui Marcelo Bielsa îi va fi prelungit contractul, fanii se pot aștepta la transferuri spectaculoase, iar arena Elland Road urmează să fie mărită. Azi, am avut plăcerea de a lua legătura cu o româncă din Leeds care lucrează acolo în structurile locale și care ne-a povestit cum a fost pentru localnici sărbătoarea revenirii lui Leeds în Premier League după o așteptare de 16 ani.
https://i.eurosport.com/2020/07/24/2855003.jpg
Anca Coman ne-a povestit despre ce reprezintă Marcelo Bielsa pentru fanii lui Leeds, dar și care sunt planurile de viitor pe care clubul și le-a setat. Anca ne-a mărturisit că cei din Leeds nu concep ca în sezonul viitor să nu ocupe la finalul sezonului un loc de Champions League. În orice caz, cel mai tare lucru pe care cei din Leeds l-au făcut este că o stradă celebră din oraș a fost redenumită.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
21/05/2022 LA 08:45

O stradă din Leeds a devenit Marcelo Bielsa Way

Anca ne-a povestit că entuziasmul fanilor și al localnicilor lui Leeds a depășit orice limită și au decis să-i cinstească numele celui care i-a readus în prima ligă din Anglia după 16 ani. Astfel, o stradă celebră din inima orașului a fost redenumită, iar acum poartă numele de Marcelo Bielsa Way.
Marcelo Bielsa înseamnă mai mult decâr orice pentru fanii Leeds în acest moment. S-a redenumit și o stradă din centrul Leeds-ului, principal stradă din Leeds este numită Marcelo Bielsa Way acum. Am înțeles că a fost și o statuie a lui care a mers din oraș în oraș, nu numai în Leeds, ci efectiv în regiunea de Yorkshire. Am văzut pe social media o grămadă de filmulețe. Oamenii nu știu spaniolă, Marcelo Bielsa nu știe engleză, dar se înțelegeau prin aplauze, prin priviri, prin râsete, prin lacrimi. A fost ceva spectaculos și oamenii îi iubesc în adevăratul sens al cuvântului și vor să rămână la Leeds în continaure, să facă ce se poate mai bun – Anca Coman
Ce speranțe au oamenii de la Leeds în anul viitor? Champions League! Speranțele sunt atât de mari încât nici nu se gândesc să termine în a doua jumătate a clasamentului, dar din prima jumătate trebuie să fie un loc de Champions League. Cred c-au fost atât de fascinați că în sfârșit după 16 ani s-au întors acolo unde le e locul, încât nu se gândesc la mai puțin de Champions League. Nu știu dacă această speranță se va schimba în momentul în care va începe campionatul, dar Champions League este în mintea lor cu siguranță - Anca Coman

#DORdeSPORT cu Anca Coman

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04