Deși Liverpool se bazează în atac pe tripleta Mane-Salah-Firmino și îl mai are în lot și pe Diogo Jota (accidentat momentan), "cormoranii" se gândesc și la viitor.
Celebra publicație franceză France Football notează că gruparea de pe Anfield va încerca în vară să-l transfere pe brazilianul Raphinha, fotbalist care are un sezon excelent la Leeds. Atacantul are 4 goluri și 4 asssist-uri în această stagiune pentru echipa lui Bielsa, iar evoluțiile acestuia sunt tot mai bune de la meci la meci. În ultima partidă, câștigată de Leeds cu 2-0 contra lui Crystal Palace, brazilianul a fost declarat omul meciului.
https://i.eurosport.com/2020/12/27/2962000.jpg
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 5 ORE

Jurgen Klopp îl vrea pe Raphinha la Liverpool

Raphinha este un atacant de bandă, care are un șut foarte bun și o tehnică cu care poate scoate foarte ușor adversari din joc. Acesta a ajuns în Europa în 2016, la Vitoria Guimaraes. În 2018 a fost cumpărat de Sporting și după numai un an pe Jose Alvalade a făcut pasul într-un campionat mai puternic, ajungând în Franța, la Rennes.
După începutul acestui sezon, Raphinha a fost cumpărat de Leeds cu 18,5 milioane de €. Evoluțiile sale au demonstrat că englezii au făcut o afacere excelentă, Raphinha neavând nevoie de prea mult timp pentru acomodare. El a devenit un titular indiscutabil în echipa lui Marcelo Bielsa și a contribuit esențial la parcursul destul de bun de până acum al formației nou-promovate în Premier League.
Meciurile din FA Cup de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
ACUM 16 ORE
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16