Chelsea a deschis etapa 25 din Premier League, cu duelul de pe terenul lui Leicester. Frank Lampard, tehnicianul formației de pe Stamford Bridge, a luat o decizie inedită, începând meciul cu Willy Caballero în poartă, deși Kepa era disponibil.
Goalkeeper-ul de 38 de ani nu mai jucase un meci în Premier League din luna mai a anului trecut, de pe vremea când Chelsea o întâlnea tot pe Leicester. Caballero fusese utilizat de Lampard și în ultimul meci al londonezilor, din Cupa Angliei, câștigat de Chelsea contra lui Hull.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Caballero a gafat incredibil în repriza secundă a meciului de pe King Power Stadium, la golul lui Ben Chilwell. Portarul de 38 de ani a ieșit hazardat din poartă, iar jucătorii lui Leicester au profitat de situație, reușind să înscrie.

Willy Caballero, gafă uriașă în meciul dintre Leicester și Chelsea

Willy Caballero, record stabilit în acest sezon

După anunțarea primului 11 de astăzi, Frank Lampard și-a motivat decizia, asigurând că nu este vorba despre vreun conflict în vestiarul lui Chelsea:
"Am mare încredere în Willi, se antrenează fantastic și este un adevărat profesionist. Dar asta nu înseamnă că am ceva personal cu Kepa. Amândoi sunt portari foarte buni, dar astăzi am ales să încep cu Willy.", a spus Lampard.
În urma titularizării de astăzi, Willy Caballero a devenit cel mai în vârstă jucător (38 de ani și 126 de zile) care bifează un meci în Premier League, în actualul sezon. Mark Scharzer (41 de ani) este lider în această ierarhie, cu un meci jucat în 2014, tot pentru Chelsea.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42