Chelsea a deschis etapa 25 din Premier League, cu duelul de pe terenul lui Leicester. Frank Lampard, tehnicianul formației de pe Stamford Bridge, a luat o decizie inedită, începând meciul cu Willy Caballero în poartă, deși Kepa era disponibil.
Goalkeeper-ul de 38 de ani nu mai jucase un meci în Premier League din luna mai a anului trecut, de pe vremea când Chelsea o întâlnea tot pe Leicester. Caballero fusese utilizat de Lampard și în ultimul meci al londonezilor, din Cupa Angliei, câștigat de Chelsea contra lui Hull.
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
ACUM 5 ORE
Caballero a gafat incredibil în repriza secundă a meciului de pe King Power Stadium, la golul lui Ben Chilwell. Portarul de 38 de ani a ieșit hazardat din poartă, iar jucătorii lui Leicester au profitat de situație, reușind să înscrie.

Willy Caballero, gafă uriașă în meciul dintre Leicester și Chelsea

Willy Caballero, record stabilit în acest sezon

După anunțarea primului 11 de astăzi, Frank Lampard și-a motivat decizia, asigurând că nu este vorba despre vreun conflict în vestiarul lui Chelsea:
"Am mare încredere în Willi, se antrenează fantastic și este un adevărat profesionist. Dar asta nu înseamnă că am ceva personal cu Kepa. Amândoi sunt portari foarte buni, dar astăzi am ales să încep cu Willy.", a spus Lampard.
În urma titularizării de astăzi, Willy Caballero a devenit cel mai în vârstă jucător (38 de ani și 126 de zile) care bifează un meci în Premier League, în actualul sezon. Mark Scharzer (41 de ani) este lider în această ierarhie, cu un meci jucat în 2014, tot pentru Chelsea.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Guardiola, dezlănțuit: "Poate într-o zi "marii bossi", "marile capete luminate" vor explica de ce"
ACUM 6 ORE
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM 7 ORE