Site-ul italian Il Mattino, citat de presa din Anglia, a informat că Chelsea este interesată de serviciile atacantului belgian în această vară. Italienii informează că Frank Lampard a început să îl urmărească pe Mertens pe Instagram.
Lampard urmărește doar 295 de persoane, față de cei 4 milioane de urmăritori ai săi, astfel că decizia sa este un indiciu privind dorința lui ca Mertens să ajungă pe Stamford Bridge. De asemenea, Il Mattino informează că Lampard chiar l-a contactat pe Mertens pentru a-l convinge să vină la Chelsea la vară.
Mertens este printre principalele ținte ale lui Chelsea din această vară, Lampard fiind interesat să aibă mai multe opțiuni pentru postul de vârf. Mertens a fost constant unul dintre cei mai buni jucători de la Napoli în ultimele șapte sezoane. Atacantul belgian este cel mai bun marcator din istoria lui Napoli alături de colegul său Marek Hamsik. Mertens a marcat 121 de goluri în 309 meciuri în toate competițiile de când a ajuns în Italia în 2013.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
ACUM 15 ORE
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08