Lampard a făcut o treabă excelentă până acum, a dus-o pe Chelsea până pe locul 4 în Premier League cu o echipă plină de puști și fără bani de transferuri. Acum, managerul englez primește mână liberă pentru o vară fierbinte. Plecarea lui Hazard din vara trecută nu s-a simțit în jocul lui Chelsea, dar Lampard vrea să ducă echipa londoneză la nivelul următor. Pentru a se lupta la titlu, managerul lui Chelsea face schimbări majore.
https://i.eurosport.com/2019/10/23/2701403.jpg
Hakim Ziyech a venit, pentru transferul lui Werner totul este aranjat, iar al treilea jucător dorit de Lampard este Ben Chilwell. Fundașul stânga al naționalei Angliei este valorat de Leicester la peste 60 de milioane de euro. Lampard are și o patra țintă, Jeremie Boga. Ivorianul născut la Marseille a crescut la Chelsea, dar a apucat să joace în Premier League doar o jumătate de oră. Mijlocașul de 23 de ani este foarte apreciat în Serie A după evoluțiile bune de la Sassoulo. Echipa italiană l-a cumpărat de 4 milioane de euro, dar prețul său a crescut de 8 ori!
Premier League
Un star de la Chelsea, dorit cu insistență de șefii lui Newcastle! Super transferul anunțat de Bild
13/10/2021 LA 20:16

Jeremie Boga este dorit de Frank Lampard la Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Lampard a făcut și lista plecărilor

Frank Lampard trebuie să echilibreze lotul și bugetul de salarii, așa că a trebuit să facă și o listă de jucători care trebuie să părăsească Stamford Bridge. Pedro și Willian termină contractele cu Chelsea, iar situașia lor este clară după ce au refuzat în mai multe rânduri prelungirea. Marcos Alonso, Jorginho, Kurt Zouma, Ross Barkley și Michy Batshuayi sunt deja în cautare de alte angajamente. o situație specială o are italo-brazilianul Jorginho pe care Lampard îl dorește și pentru sezonul următor, dar atracția reunirii la Juventus cu Maurizio Sarri este foarte puternică pentru mijlocașul de 28 de ani.
Premier League revine la Eurosport începând cu 17 iunie, dar Chelsea va avea primul meci abia pe 21 pe terenul lui Aston Villa!

E Talk - Premier League revine! powered by Unibet

Premier League
Transferul lui Werner la Chelsea, judecat în instanță! Germanul ar fi trebuit să ajungă la alt club
24/09/2021 LA 16:58
Bundesliga
Julian Nagelsmann a vorbit pentru prima oară de transferul care ar face din Bayern echipa perfectă
24/09/2021 LA 07:45