Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frank Lampard face curățenie! 7 jucători de la Chelsea sunt cu bagajele făcute

Ion Alexandru

Publicat 06/06/2020 la 10:27 GMT+3

Frank Lampard plănuiește o remaniere masivă în această vară. Chelsea l-a achiziționat pe Hakim Ziyech de la Ajax, este foarte aproape de aducerea pe Stamford Bridge a lui Timo Werner și vrea să scape de 7 jucători.

Frank Lampard, manager Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Lampard a făcut o treabă excelentă până acum, a dus-o pe Chelsea până pe locul 4 în Premier League cu o echipă plină de puști și fără bani de transferuri. Acum, managerul englez primește mână liberă pentru o vară fierbinte. Plecarea lui Hazard din vara trecută nu s-a simțit în jocul lui Chelsea, dar Lampard vrea să ducă echipa londoneză la nivelul următor. Pentru a se lupta la titlu, managerul lui Chelsea face schimbări majore.
Frank Lampard, manager Chelsea
Hakim Ziyech a venit, pentru transferul lui Werner totul este aranjat, iar al treilea jucător dorit de Lampard este Ben Chilwell. Fundașul stânga al naționalei Angliei este valorat de Leicester la peste 60 de milioane de euro. Lampard are și o patra țintă, Jeremie Boga. Ivorianul născut la Marseille a crescut la Chelsea, dar a apucat să joace în Premier League doar o jumătate de oră. Mijlocașul de 23 de ani este foarte apreciat în Serie A după evoluțiile bune de la Sassoulo. Echipa italiană l-a cumpărat de 4 milioane de euro, dar prețul său a crescut de 8 ori!
picture

Jeremie Boga este dorit de Frank Lampard la Chelsea

Credit imagine: Getty Images

Lampard a făcut și lista plecărilor

Frank Lampard trebuie să echilibreze lotul și bugetul de salarii, așa că a trebuit să facă și o listă de jucători care trebuie să părăsească Stamford Bridge. Pedro și Willian termină contractele cu Chelsea, iar situașia lor este clară după ce au refuzat în mai multe rânduri prelungirea. Marcos Alonso, Jorginho, Kurt Zouma, Ross Barkley și Michy Batshuayi sunt deja în cautare de alte angajamente. o situație specială o are italo-brazilianul Jorginho pe care Lampard îl dorește și pentru sezonul următor, dar atracția reunirii la Juventus cu Maurizio Sarri este foarte puternică pentru mijlocașul de 28 de ani.
Premier League revine la Eurosport începând cu 17 iunie, dar Chelsea va avea primul meci abia pe 21 pe terenul lui Aston Villa!
picture

E Talk - Premier League revine! powered by Unibet

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo