Jose Mourinho revine în Premier League după aproape un an. El a fost anunțat oficial săptămâna aceasta ca antrenor al lui Tottenham Hotspur și va debuta într-o partidă dificilă, pe terenul celor de la West Ham. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 14.30 și va fi transmis în direct de Eurosport.
Antrenorul celor de la Chelsea, Frank Lampard, a declarat la cea mai recentă conferință de presă susținută la Londra că nu ar putea niciodată să antreneze Tottenham Hotspur, făcând, în mod evindent, referire la Jose Mourinho. Antrenorul portughez a preluat săptămâna aceasta Spurs de la Mauricio Pochettino, asta în ciuda faptului că în 2015 afirmase că nu va face acest lucru pentru că iubește Chelsea prea mult.

Frank Lampard, ironic la adresa lui Jose Mourinho

UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
"Simt ceva special pentru echipa mea, sunt foarte mândru să fiu al echipei Chelsea. Nu aş putea antrena vreodată pe Tottenham, sunt sigur de acest lucru şi puteţi să-mi arătaţi această declaraţie şi peste zece ani", a declarat Lampard în cadrul unei conferințe de presă. În ciuda acestei afirmații, Lampard știe și el cum este să treci de la o echipă la alta. În 2014, el a evoluat pentru Manchester City, după 13 ani petrecuți la Chelsea.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18