În vârstă de 25 de ani, Kepa Arrizabalaga încearcă în prezent să-l facă pe Frank Lampard să-l aleagă drept principal variantă de portar pentru Chelsea în sezonul viitor. În 2018, Chelsea l-a transformat pe Kepa în cel scump portar din istorie, după ce a plătit 80 de milioane de euro în schimbul său, însă acesta nu mai e agreat de antrenorul Frank Lampard.
Jurnaliștii de la The Telegraph susțin că Lampard are deja două variante pentru a-l înlocui pe Kepa. Este vorba despre Nick Pope (27 de ani) de la Burnley sau de portarul lui Ajax, Andre Onana (24 de ani). Șefii clubului de pe Stamford Bridge au o relație bună cu conducerea lui Ajax, legătură care a fost stabilită prin înțelegerea referitoare la transferul lui Hakim Ziyeck.

Cine l-ar putea înlocui pe Kepa la Chelsea

Premier League
Primește Kepa a doua șansă la Chelsea? Goalkeeper-ul spaniol, lăudat pe Stamford Bridge
25/12/2021 LA 08:54
Astfel, Onana ar putea ajunge chiar în această vară la Chelsea, în ciuda faptului că PSG este și ea interesată să-l transfere pe goalkeeper-ul nigerian. În același timp, Pope este unul dintre cei mai consistenți portari din Premier League și reprezintă fără doar și poate principal variantă de portar pe Turf Moor. Portarul în vârstă de 28 de ani are contract cu Burnley până în 2023, dar ar accepta mutarea în vară. Alte variante luate în calcul de Lampard pentru postul de portar sunt Gianluigi Donnarumma, Juan Musso, Dean Henderson și Marc-Andre ter Stegen.
Crescut la Bilbao, Kepa a făcut pasul spre Chelsea în 2018, iar de atunci a strâns 54 de meciuri, dintre care în 15 nu a primit gol. 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kepa, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
Frank Lampard a găsit înlocuitorul ideal pentru Kepa la Chelsea! Portarul dorit pe Stamford Bridge
06/09/2020 LA 05:28
The Emirates FA Cup
Kepa, portarul nimănui! Povestea celui mai scump portar din lume care nu apără și nu are oferte
02/08/2020 LA 05:52