Curajul lui Steve Bruce de a-i oferi debutul puștiului de doar 19 ani Matty Longstaff chiar în fața lui Manchester United a fost răsplătit cu vârf și îndesat. Matty, care a jucat la mijloc alături de fratele său cu doi ani mai mare, Sean, a înscris un gol superb printr-un șut năprasnic de la marginea careului în minutul 72 pentru a aduce victoria lui Newcastle.
A fost un gol care a avut un dublu efect: a luat presiunea de pe umerii lui Steve Bruce, momentan cel puțin și a dublat-o pe cea de pe umerii omologului său norvegian, Ole Gunnar Solskjaer. Newcastle iese din zona retrogradării după această victorie în timp ce Manchester United se află la doar două puncte de subsolul clasamentului.
Solskjaer a privit de pe marginea neputincios cum echipa sa, care nu a mai câștigat în deplasare din martie, a făcut una dintre cele mai slabe partide din ultimii ani. O lipsă totală de creativitate, ritm sau capacitatea de a lua deciziile potrivite. S-ar putea spune că vedeam reluări ale vremurilor în care pe Old Trafford era Louis van Gaal iar pasele erau lente și laterale.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
De cealaltă parte, Bruce a obținut prima sa victorie în fața lui Manchester United în 23 de meciuri însă meciul făcut de diavoli a fost cu adevărat unul demn de uitat. David de Gea a declarat după meci: „Este probabil cea mai dificilă perioadă de când sunt aici. Nu știu ce se întâmplă. Nu putem înscrie nici măcar un gol (în ultimele două meciuri). Este dificil să spui ceva. Îmi cer scuze în fața fanilor”.
Nimeni nu-l poate contrazice. Este cel mai prost start de sezon pentru United din 1989. Ce a urmat atunci în etapa a noua? O înfrângere umilitoare cu 5-1 în fața lui Manchester City. Ce urmează acum? Un meci acasă cu liderul Liverpool. Vremuri grele.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25