Trupa de pe Old Trafford are cel mai slab start de sezon din ultimii 30 de ani, iar în deplasare "diavolii" nu mai sperie pe nimeni. Ultima victorie "afară" datează din martie, când United o învingea pe PSG, în Champions League.
Întreaga strategie a clubului pare să fi fost una greșită, în condițiile în care în vară i-a cedat pe Lukaku și Alexis Sanchez, fără a aduce înlocuitori.
Dar United nu suferă doar în ofensivă, ci și mijlocul este unul fără vlagă. Ultimul jucător intrat în colimatorul specialiștilor este Fred, fotbalist pe care englezii au plătit 60 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Șahtior.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Brazilianul a reușit un singur gol și doar două asissturi în toate competițiile pentru United, de când a fost transferat, mult prea puțin pentru un mijlocaș box-to-box. După înfrângerea de la Newcastle, scor 1-0 pentru "coțofene", Fred nu a scăpat de critici, cel mai vocal fiind Martin Keown, fostul fundaș al lui Arsenal.
"United este atât de impotentă când vine vorba de posesie. Fred este o glumă când are mingea la picior. Înțeleg că e bun să închidă jocul, dar un astfel de jucător ar trebui să fie în stare să facă lucruri și când are balonul la picior. La mijlocul lui United nu există cineva capabil să construiască", a spus Keown, potrivit The Independent.

Jocul lui Manchester United, dezamăgitor

Keown deplânge strategia lui United și spune că jocul acestei echipe pare unul îmbătrânit, fără vreo legătură cu fotbalul modern, practicat de Liverpool sau City.
"Se bazează foarte mult pe mingi lungi, a ajuns să îmi fie milă de Rashford. Uitați-vă la limbajul corpului său, ai senzația că e disperat cu astfel de coechipieri lângă el", a mai spus fostul apărător al lui Arsenal.
3 titluri a câștigat Keown în Premier League, cu Arsenal (1997-1998, 2000-2001 și 2003-2004). El a cucerit și trei Cupe ale Angliei cu "tunarii", dar și Cupa Cupelor (1993-1994).

Rezumatul meciului Newcastle - United 1-0

Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25