Mijlocașul brazilian al lui Manchester United, Fred, a vorbit despre dificultățile pe care le înfruntă echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer. În acest moment, Manchester United se regăsește pe locul opt în Premier League, la distanță de 38 de puncte de liderul Liverpool. Fred recunoaște că băieților lui Solskjaer le lipsește creativitatea în joc și încrederea pe teren. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a precizat, de asemenea, că Diavolii Roșii au și o problemă de orgoliu în cadrul echipei și că nu au puterea de a sta uniți pentru a crește eficiența clubului în Premier League.
“Ne lipsesc multe în acest moment. În primul rând trebuie să ne dăm seama de ce trebuie să facem în teren, ne lipsește creativitatea, mai ales la mijlocul terenului. Trebuie să îmbunătățim aceste aspecte ca o echipă, ne lipsește mentalitatea de a fi uniți, de a lupta împreună, avem o mulțime de probleme. Orgoliul este o problemă de asemenea. Ar trebui să ne oprim din a ne gândi mereu la asta și să alergăm cât putem de mult pe teren. Avem nevoie de obiective clare. Toți trebuie să fim pe aceeași lungime de undă pentru că acum, toți avem câte un obiectiv personal, sunt jucători care vor să rezolve criza de la United pe cont propriu și asta e foarte greșit” – Fred, pentru De Sola
Premier League
Ten Hag renunță din start la doi jucători de la United! Au costat împreună peste 90 de milioane de €
IERI LA 17:45
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Guardiola a pus ochii pe un mijlocaș din Premier League! Cine e așteptat în locul lui Fernandinho
19/05/2022 LA 08:30
Premier League
Viitorul lui Ronaldo a fost scris! Anunțul făcut de Ten Hag, noul antrenor al "diavolilor"
16/05/2022 LA 11:20