Golul din minutul 80 al lui Neal Maupay a adus o înfrângere pentru Ljungberg în primul său meci jucat acasă iar criza de la Arsenal continuă: tunarii nu au nicio victorie în ultimele nouă meciuri, cea mai slabă astfel de serie din ultimii 43 de ani.
”Nu au încredere deloc în ei. În prima repriză erau speriați de minge și speriați de mișcări, doar stăteau pe loc. Trebuie să discutăm despre asta”, a afirmat Ljungberg.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2728054.jpg
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
IERI LA 09:24
”Au nevoie de o victorie, trebuie să învingem și să avem încredere în noi. Pot să o facă pentru că au demonstrat asta la începutul reprizei secunde și au făcut-o foarte bine timp de 20 de minute. Este greu să spui asta când pierzi acasă, dar au fos foarte buni în acel interval”, a declarat suedezul.
Freddie Ljungberg a vorbit despre aspectele pozitive ale jocului tunarilor: ”Nu e niciodată ușor după ce ai dat afară un antrenor și nu ai încredere. Am început foarte bine la Norwich. Am început bine repriza a doua cu Brighton și eram sigur că vom câștiga meciul”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
27/09/2022 LA 14:41
Cupa Mondială FIFA
Ghana poate fi mare surpriză de la Mondial! Primul "11" impresionant pe care îl poate alinia
26/09/2022 LA 10:25