Golul din minutul 80 al lui Neal Maupay a adus o înfrângere pentru Ljungberg în primul său meci jucat acasă iar criza de la Arsenal continuă: tunarii nu au nicio victorie în ultimele nouă meciuri, cea mai slabă astfel de serie din ultimii 43 de ani.
”Nu au încredere deloc în ei. În prima repriză erau speriați de minge și speriați de mișcări, doar stăteau pe loc. Trebuie să discutăm despre asta”, a afirmat Ljungberg.
https://i.eurosport.com/2019/12/01/2728054.jpg
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 19 ORE
”Au nevoie de o victorie, trebuie să învingem și să avem încredere în noi. Pot să o facă pentru că au demonstrat asta la începutul reprizei secunde și au făcut-o foarte bine timp de 20 de minute. Este greu să spui asta când pierzi acasă, dar au fos foarte buni în acel interval”, a declarat suedezul.
Freddie Ljungberg a vorbit despre aspectele pozitive ale jocului tunarilor: ”Nu e niciodată ușor după ce ai dat afară un antrenor și nu ai încredere. Am început foarte bine la Norwich. Am început bine repriza a doua cu Brighton și eram sigur că vom câștiga meciul”.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM 20 ORE
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM O ZI