Francezul de 21 de ani a fost lăudat pentru evoluțiile sale excelente din Bundesliga, el evoluând în apărarea lui Leipizg alături de alt jucător aflat la mare căutare în Europa, compatriotul său Dayot Upamecano.
Arsenal este pregătită să facă o ofertă celor de la RB Leipzig, conform Bild. Tunarii au parte de competiție serioasă, multe echipe de top din Europa fiind și ele interesate de Konate.

Konate, ținta mai multor cluburid in Premier League

Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI
Cei de la Bild informează că francezul a atras interesul ”mai multor cluburi din Anglia”, astfel că destinația cea mai probabilă a sa va fi Premier League. Germanii precizează însă că Leipzig nu este dispusă să-și vândă vedeta iar oricine va fi interesat va trebui să îi plătească clauza de reziliere.
Francezul are o clauză de 50 de milioane de euro în contract, fiind astfel un transfer scump pentru oricine vrea să îl aducă în ianuarie. Arsenal a cheltuit deja serios pe fundașul central Gabriel Megalhaes în vară și îl au sub contract și pe promițătorul William Saliba, cel care se pregătește momentan cu echipa de tineret.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38