Francezul de 21 de ani a fost lăudat pentru evoluțiile sale excelente din Bundesliga, el evoluând în apărarea lui Leipizg alături de alt jucător aflat la mare căutare în Europa, compatriotul său Dayot Upamecano.
Arsenal este pregătită să facă o ofertă celor de la RB Leipzig, conform Bild. Tunarii au parte de competiție serioasă, multe echipe de top din Europa fiind și ele interesate de Konate.

Konate, ținta mai multor cluburid in Premier League

Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM 19 ORE
Cei de la Bild informează că francezul a atras interesul ”mai multor cluburi din Anglia”, astfel că destinația cea mai probabilă a sa va fi Premier League. Germanii precizează însă că Leipzig nu este dispusă să-și vândă vedeta iar oricine va fi interesat va trebui să îi plătească clauza de reziliere.
Francezul are o clauză de 50 de milioane de euro în contract, fiind astfel un transfer scump pentru oricine vrea să îl aducă în ianuarie. Arsenal a cheltuit deja serios pe fundașul central Gabriel Megalhaes în vară și îl au sub contract și pe promițătorul William Saliba, cel care se pregătește momentan cu echipa de tineret.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Paul Ince îl face praf pe Jadon Sancho: "Nu te joci FIFA! Tu te-ai uitat la Giggs ce făcea?"
ACUM O ZI
Premier League
Haos în Premier League! Incredibil câți fotbaliști din Anglia s-au vaccinat
ACUM O ZI