Arsenal l-a adus în iarna trecută pe Cedric Soares de la Southampton sub formă de împrumut, plătind 5 milioane de lire pentru a-l avea pe jucător în următoarele 6 luni.
Însă fundașul dreapta nu a jucat vreun minut iar împrumutul de la Southampton expiră pe 30 iunie. Până acum, cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungirea împrumutului.

A venit accidentat

Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 3 ORE
Cedric Soares a fost adus de Arsenal ca soluție de rezervă pentru Hector Bellerin, însă problemele la genunchi nu i-au permis să evolueze până acum. Iar perioada petrecută la Arsenal se apropie de final.
Soares nu a jucat vreun minut în partidele amicale cu Charlton și Brentford după ce a încasat o lovitură în față la un antrenament. Cum discuțiile cu Arsenal nu au ajuns până acum la un deznodământ, Soares va pleca de la Arsenal la finalul lunii.
Astfel, Arsenal pierde pe toate planurile: a plătit 5 milioane de lire și salariul unui jucător care nu a evoluat vreun minut la club și de pe urma căruia nu se va alege cu nimic. Contractul lui Soares cu Southampton urmează de asemenea să expire, astfel că portughezul va fi liber de contract de la începutul lunii iulie.
Conform jurnaliștilor britanici, termenul limită pentru prelungirea înțelegerii cu Arsenal măcar până la finalul sezonului este 23 iunie.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
26/01/2022 LA 06:40
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
25/01/2022 LA 09:24