Pep Guardiola a fost extrem de circumspect când a fost întrebat despre problemele avute de vârful său, care a fost nevoit să părăsească terenul în partida cu Burnley, 5-0, înainte de pauză. Tehnicianul "cetățenilor" a lăsat de înțeles că Aguero ar putea lipsi tot sezonul, iar această variantă pare să se confirme.
Tatăl lui Aguero a dezvăluit că vârful are afectat meniscul, iar o intervenție chirurgicală nu pare a putea fi amânată.
"Tocmai ce am vorbit cu el. A primit o lovitură în genunchi, același care l-a durut în ultima perioadă. Este meniscul, mai mult ca sigur. Azi va face un RMN și vom vedea exact cât de rău e. Dar, din câte se pare, mizez că joi sau vineri se va opera la Barcelona", a spus Leonel del Castillo, la Radio La Red.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
Aguero a fost sfătuit să recurgă la o artroscopie încă din vara lui 2018, înainte de Mondialul din Rusia. El a vizitat atunci clinica din Barcelona unde se va opera, iar medicii i-au transmis că e destul de riscant să joace, putând să aibă mari probleme la menisc. La momentul respectiv, Kun a decis să amâne intervenția, pentru a putea fi pe teren la turneul final.
Manchester City va evolua la mijlocul acestei săptămâni contra lui Chelsea, pe Stamford Bridge. Partida va fi joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
În absența lui Aguero, ofensiva lui Guardiola va fi condusă de Gabriel Jesus, dar nu e exclus ca Pep să ia în calcul și varianta Sterling, ca "9" fals.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
15/01/2022 LA 07:49
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50