După ce a reușit o dublă și o pasă de gol în victoria convingătoare a celor de la Tottenham cu Burnley, Jose Mourinho a dezvăluit că galezul va juca un rol esențial în următoarele luni pentru Tottenham.
”Nu există vreun manager în lume care să nu-l joace pe Gareth Bale când este într-o condiție bună. Iar acum este mai bun ca niciodată. Gareth este un tip foarte experimentat. Își știe corpul mai bine ca oricine. Ar fi frumos din partea mea să spun că am gestionat situația foarte bine”, a declarat Mourinho.
Premier League
Newcastle, transfer șocant: plătește 80 de milioane€ pentru un jucător care în 2019 costa 7 milioane
ACUM 4 ORE
”Dar nu sunt genul acela de om. Știe că suntem aici doar ca să îl ajutăm să fie un fotbalist fericit și eu sunt foarte bucuros pentru el”, a adăugat portughezul.

Gareth Bale despre trio-ul format cu Kane și Son

Tottenham pierduse cinci din ultimele șase meciuri din campionat. Însă Bale a dezvăluit că a fost motivat de ideea formării unui trio letal în atac cu Harry Kane și Son Heung Min pentru a readuce la viață sezonul lui Tottenham.
”De aceea am venit aici, ca să joc cu ei. Asta voiam să fac. Este minunat să fiu pe teren și să mă simt atât de bine, sper să ne revenim după acest meci și să căpătăm niște încredere”, a declarat Bale.
Tottenham se deplasează la Fulham joi pentru ca apoi, trei zile mai târziu, să o găzduiască pe Crystal Palace. Urmează apoi Dinamo Zagreb în optimile Europa League înaintea derby-ului cu Arsenal.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Primele antrenamente ale lui Salah în Europa. "Am crezut că are un frate geamăn și l-a trimis pe el"
ACUM 6 ORE
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 7 ORE