articol de Romeo Ene
Gareth Bale a deschis scorul, în minutul 2, şi, după ce a făcut dubla în minutul 55, a ajuns la 4 goluri marcate în ultimele 4 meciuri pentru Tottenham, în toate competiţiile. Galezul a oferit şi o pasă de gol, în minutul 15, pentru Kane.

LUCAS MOURA A ALES SĂ SE BUCURE ÎN ALT MOD ALĂTURI DE BALE, DUPĂ GOLUL GALEZULUI

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Gareth Bale a dezvăluit motivul pentru care, colegul său, Lucas Moura, a ales să sărbătoarească altfel golul marcat de galez. Bale sărbătorește acum golurile marcate prin formarea literelor ”WM” cu mâinile, un gest care simbolizează fundația Make-A-Wish, cu care Bale colaborează pentru a îndeplini dorințele copiilor diagnosticați cu boli incurabile.
Vorbind la Spurs TV, Bale a comentat celebrarea sa alături de Lucas Moura. Brazilianul a ales să facă doi L în loc de WM. Asta pentru că celebrarea galezului ar putea fi interpretată și ca un simbol pentru Welsh Mafia (Mafia Galeză) - conform colegilor săi, cel puțin, care îl tachinează pe galez pe această temă.
''Pentru că toată lumea se referă la noi ca la mafia galeză, Lucas a decis să meargă doar pe L!'', a declarat Bale.
PARCUS OSCILANT AL LUI BALE ÎN ACEST SEZON
Cum a mers Bale în acest sezon? Au fost aşteptări mari din partea galezului, care a revenit la Spurs în vara anului 2020 de la Real Madrid. A fost împrumutat de spanioli la Tottenham, echipa de la care îl cumpăraseră în sezonul 2013-2014.
Acest împrumut trebuia să-i ofere lui Bale şansa de a demonstra că a fost îndepărtat prea uşor de la formaţia lui Zidane. Cu toate astea, accidentările i-au dat planurile peste cap galezului, care a suferit din cauza lor şi nu a evoluat atât de mult pe cât se aştepta.
Totuşi, Bale dă semne de revenire, având 4 goluri marcate în ultimele 4 meciuri. Jose Mourinho a discutat, în mai multe rânduri despre situaţia lui Bale, iar galezul susţine că se bucură de fotbal.
El a adăugat, după ce a câştigat de unul singur meciul cu Burnley: ''Da, evoluez. Da, mi-a luat ceva timp să reintru în formă, dar acum sunt fericit. Încrederea în sine creşte mult, stau din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic. Evident, se poate observa asta în realizările mele din teren.''

O REVENIRE LA REAL MADRID DIN VARĂ, UN SCENARIU GREU DE CREZUT

Se pare că este puţin probabil ca Bale să revină pe Bernabeu din vară, mai ales în cazul în care Zidane va rămâne antrenorul spaniolilor, iar unele decizii majore trebuie luate în următoarea perioadă de transferuri.
Contractul său cu Real Madrid expiră în 2022, dar Los Blancos caută să-l vândă pe Bale din cauza situaţiei sale contractuale, precum şi din cauza evoluţiilor fotbalistului
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52