Gareth Bale a afirmat din nou că planul său este să se întoarcă la Real Madrid imediat ce se termină împrumutul său la Tottenham iar galezul susține că afirmațiile sale nu arată o lipsă de respect față de fanii celor de la Spurs.
Galezul de 31 de ani a stârnit controverse săptămâna trecută când a părut că nu ia în calcul să-și prelungească șederea la Tottenham, după ce a revenit la club în septembrie sub formă de împrumut.
Mai mulți fani l-au acuzat pe Bale pe rețelele sociale că se folosește de Tottenham pentru a fi în condiție fizică bună cu Țara Galilora la Euro 2020 după ce i-a fost clar că nu mai intră în planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid, acolo unde mai are contract până în 2022.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32

Gareth Bale a oferit noi detalii despre revenirea la Real Madrid

”Evident, din punct de vedere legal, în contractul meu este prevăzut că trebuie să mă întorc la Real Madrid la finalul sezonului și asta am spus și eu, ceea ce nu cred că arată o lipsă de respect față de nimeni. Asta este ce trebuie să fac”, a declarat Bale luni.
”Real Madrid este clubul care mă deține iar eu am căzut de acord că voi fi împrumutat la Tottenham până la finalul sezonului și apoi mă voi întoarce. Acesta este planul până în acel moment”, a precizat Bale.
Am plecat de la Real pentru că voiam să joc mai mult și să mă bucur de fotbal. Mă voi întoarce acolo în vară și vom vedea ce va fi. Voi sta de vorbă cu agentul meu și voi decide. Asta se va întâmpla vara aceasta
Bale a marcat 10 goluri în 25 de meciuri în toate competițiile pentru Tottenham de când a sosit de la Real iar recent a demonstrat că este într-o formă excelentă.
Tottenham, care încearcă să-și stabilizeze situația financiară prin toate căile posibile, își dorește ca Bale să rămână la club, însă problema cea mai mare este reprezentată de salariul galezului. În prezent el primește 600.000 de euro pe săptămână - jumătate de la Real, jumătate de la Tottenham. Însă pentru Spurs chiar și asigurarea unui salariu de 300.000 de euro pe săptămână ar putea reprezenta o problemă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
MLS
Luis Suarez, coechipier cu cel mai mare "dușman"? Oferta de ultimă oră primită de uruguayan
26/07/2022 LA 15:41
MLS
Gareth Bale nu se retrage după Cupa Mondială din 2022! Ce planuri are starul galez
12/07/2022 LA 14:22