Conform informațiilor The Times, președintele celor de la Tottenham se află deja la Madrid, unde negociază cu Florentino Perez revenirea galezului.
Bale a fost aproape să părăsească Real Madrid pentru a merge în China în vară însă clubul din capitala Spaniei s-a răzgândit în ultima clipă și nu i-au mai permis plecarea. Bale nu se află în cele mai bune relații cu managerul Zinedine Zidane.
Galezul a părăsit Spurs pentru a merge la Real Madrid în ceea ce a fost la acea vreme, în 2013, cel mai scump transfer din istorie. Realul a plătit 100 de milioane de euro pentru galez. De atunci, Bale a câștigat alături de Real de patru ori UEFA Champions League.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/22/2759335.jpg
Detaliile mutării nu au fost încă stabilite iar situația este dificilă pentru că Bale câștigă 600.000 de euro pe săptămână în capitala Spaniei. Jurnaliștii de la The Times susțin însă că cei din conducerea lui Spurs sunt încrezători că mutarea poate fi finalizată chiar astăzi.
Toate detaliile despre mutările importante ale zilei sunt aici.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38
Premier League
United face din Pogba al doilea cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League
IERI LA 05:13