Conform informațiilor The Times, președintele celor de la Tottenham se află deja la Madrid, unde negociază cu Florentino Perez revenirea galezului.
Bale a fost aproape să părăsească Real Madrid pentru a merge în China în vară însă clubul din capitala Spaniei s-a răzgândit în ultima clipă și nu i-au mai permis plecarea. Bale nu se află în cele mai bune relații cu managerul Zinedine Zidane.
Galezul a părăsit Spurs pentru a merge la Real Madrid în ceea ce a fost la acea vreme, în 2013, cel mai scump transfer din istorie. Realul a plătit 100 de milioane de euro pentru galez. De atunci, Bale a câștigat alături de Real de patru ori UEFA Champions League.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 18 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/22/2759335.jpg
Detaliile mutării nu au fost încă stabilite iar situația este dificilă pentru că Bale câștigă 600.000 de euro pe săptămână în capitala Spaniei. Jurnaliștii de la The Times susțin însă că cei din conducerea lui Spurs sunt încrezători că mutarea poate fi finalizată chiar astăzi.
Toate detaliile despre mutările importante ale zilei sunt aici.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 20 ORE
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 21 ORE