"Gareth Bale a fost distrus de Zinedine Zidane la Real și nu se poate aștepta să aibă evoluții turbo" așa cum obișnuia să aibă la Tottenham, este de părere Peter Crouch. Jose Mourinho și-a dorit demult să lucreze cu Gareth Bale, iar anul acesta l-a adus la Tottenham pentru a-l readuce la nivelul care l-a consacrat.
Spurs a reușit să-l împrumute de la Real Madrid pe Bale timpde un sezon, însă cifrele galezului nu sunt pentru moment impresionante la liderul din Premier League. Bale nu a primit nici foarte multe șanse de la Mourinho până acum. Tehnicianul portughez a preferat să meargă pe variante sigure, iar tactica adoptată până acum s-a dovedit a fi una câștigătoare. Tottenham este pe primul loc în Premier League, cu 24 de puncta după 11 etape.

Peter Crouch, verdict în cazul lui Gareth Bale la Tottenham

Liga
Gareth Bale pleacă de la Real și e la un pas de retragere! Anunțul de ultim moment al agentului său
16/05/2022 LA 16:56
De altfel, Bale a plecat de la Real Madrid tocmai pentru că nu mai intra deloc în planurile lui Zidane. Crouch este totuși de părere că nu același scenariu va avea loc la Tottenham, iar Bale va reveni la timp pe teren pentru liderul Spurs, pe care-l va ajuta să se apropie tot mai mult de titlu în Premier League.
"A fost nerealistic pentru toată lumea să aștepte de la Gareth să revină după șapte ani din Spania și să aibă evoluții turbo, asemenea celor pe care le avea când a plecat de aici. În anii în care am jucat cu el, nu am văzut pe nimeni altcineva cu un asemenea motor – la un nivel atât de bun pentru 90 de minute. Ultimii doi lui ani la Madrid au fost distruși de Zidane, care efectiv l-a eliminate din planurile echipei. O asemenea pauză te face să-ți pierzi de tot ritmul.
Încă o dată am observant că a devenit mai inteligent atunci când aleargă, când trebuie să depună un efort mai mare pe teren. În același timp trebuie să recunoaștem cât de buni au fost Son Heung-min, Harry Kane și Steven Bergwijn pentru Jose Mourinho. Son și Kane au fost de-a dreptul magnifici în meciul cu Arsenal. Cu cât îi privesc mai des, cu atât cred că pot cuceri titlul anul acesta. Gareth va avea un rol important în această misiune, sunt sigur", a spus Peter Crouch pentru Daily Mail.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Bale, "absent nemotivat" la sărbătoarea de la Real Madrid! Cum a explicat "gestul disprețuitor"
01/05/2022 LA 07:07
Fotbal
Destinație surpriză pentru Gareth Bale! Cu ce echipă ar putea semna starul lui Real Madrid
14/04/2022 LA 19:18