Bale se află momentan sub formă de împrumut la Tottenham, echipă care îi plătește jumătate din salariu ca parte a unui acord cu Real Madrid care expiră în această vară.
Drept urmare, Bale ar putea să-și prelungească împrumutl de la Real Madrid, clubul care plătește cealaltă jumătate din salariul său de 600.000 de euro iar galezul este hotărât să ceară madrilenilor să-i plătească salariul complet, indiferent de decizia sa, scrie The Mirror.
Jurnaliștii englezi scriu că Bale nu este dispus să accepte niciun fel de scădere a salariului chiar dacă va fi împrumutat pentru încă un sezon la Tottenham, în ultimele sale 12 luni de contract cu Real.
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
ACUM 3 ORE

Gareth Bale, revenire de formă la Tottenham

După un început slab de sezon, în care a fost folosit puțin de Mourinho, Bale și-a revenit și a marcat două goluri și a reușit un assist în ultimul meci jucat de Tottenham în Premier League, contra lui Burnley.
Bale, în vârstă de 31 de ani, a declarat că este deschi ideii de a rămâne în nordul Londrei și sezonul viitor, însă a precizat că nu va lua nicio decizie până la finalul sezonului.
Astfel, dacă Bale va decide să rămână încă o stagiune la Tottenham, Real Madrid va trebui să îi asigure, într-un fel sau altul, întreg salariul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Fotbalistul dorit de Perez la Real Madrid a spus 'NU'! Își va prelungi contractul cu Villarreal
IERI LA 15:15
Liga
Barcelona are probleme mari înainte de El Clasico! Încă un jucător de bază ar putea rata marele meci
IERI LA 14:15