Bale se află momentan sub formă de împrumut la Tottenham, echipă care îi plătește jumătate din salariu ca parte a unui acord cu Real Madrid care expiră în această vară.
Drept urmare, Bale ar putea să-și prelungească împrumutl de la Real Madrid, clubul care plătește cealaltă jumătate din salariul său de 600.000 de euro iar galezul este hotărât să ceară madrilenilor să-i plătească salariul complet, indiferent de decizia sa, scrie The Mirror.
Jurnaliștii englezi scriu că Bale nu este dispus să accepte niciun fel de scădere a salariului chiar dacă va fi împrumutat pentru încă un sezon la Tottenham, în ultimele sale 12 luni de contract cu Real.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32

Gareth Bale, revenire de formă la Tottenham

După un început slab de sezon, în care a fost folosit puțin de Mourinho, Bale și-a revenit și a marcat două goluri și a reușit un assist în ultimul meci jucat de Tottenham în Premier League, contra lui Burnley.
Bale, în vârstă de 31 de ani, a declarat că este deschi ideii de a rămâne în nordul Londrei și sezonul viitor, însă a precizat că nu va lua nicio decizie până la finalul sezonului.
Astfel, dacă Bale va decide să rămână încă o stagiune la Tottenham, Real Madrid va trebui să îi asigure, într-un fel sau altul, întreg salariul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34