În poartă se află David De Gea. ”A fost extraordinar, cel mai bun jucător al lui United în cele mai multe sezoane”, a afirmat Neville pentru Sky Sports.
Poziția de fundaș dreapta a fost o mare problemă pentru United de când a plecat, consideră Neville, însă acesta îl laudă pe Antonio Valencia, alegerea sa pentru acest post. În centrul apărării, nu putea fi altcineva decât cuplul Ferdinand – Vidic.
”Poziția de fundaș stânga a fost din nou problematică iar Patrice Evra trebuie să intre în această echipă pentru calitatea pe care a demonstrat-o la începutul deceniului”, a afirmat Neville.
Fotbal
United, distrusă pentru cum s-a comportat: "Nu am auzit de ceva mai stupid în toată viaţa mea"
ACUM 9 MINUTE
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700800.jpg
”Paul Scholes este jucătorul meu preferat de la United din toate timpurile, Ryan Giggs este cel cu cele mai multe trofee iar Michael Carrick a fost un adevărat erou subestimat. Ei trei sunt alegeri clare pentru mijloc”, scrie Neville.
Pentru al patrulea mijlocaș Neville a mers pe mâna lui Rashford. ”Este singurul jucător care în ultimii patru ani a venit la echipă și pare că ar putea juca în oricare echipă a lui United din ultimii 25 de ani”, a scris el.
În atac alegerile au fost clare pentru Neville: Wayne Rooney și Robin van Persie.
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 14 ORE
Premier League
Ralf Rangnick, asul din mâneca lui United pentru transferul la care visează toți fanii "diavolilor"
ACUM 21 ORE