În poartă se află David De Gea. ”A fost extraordinar, cel mai bun jucător al lui United în cele mai multe sezoane”, a afirmat Neville pentru Sky Sports.
Poziția de fundaș dreapta a fost o mare problemă pentru United de când a plecat, consideră Neville, însă acesta îl laudă pe Antonio Valencia, alegerea sa pentru acest post. În centrul apărării, nu putea fi altcineva decât cuplul Ferdinand – Vidic.
”Poziția de fundaș stânga a fost din nou problematică iar Patrice Evra trebuie să intre în această echipă pentru calitatea pe care a demonstrat-o la începutul deceniului”, a afirmat Neville.
Cupa Mondială FIFA
Cine e Cody Gakpo, golgheterul Olandei la CM! Ce club a început negocierile pentru transferul său
ACUM 13 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/22/2700800.jpg
”Paul Scholes este jucătorul meu preferat de la United din toate timpurile, Ryan Giggs este cel cu cele mai multe trofee iar Michael Carrick a fost un adevărat erou subestimat. Ei trei sunt alegeri clare pentru mijloc”, scrie Neville.
Pentru al patrulea mijlocaș Neville a mers pe mâna lui Rashford. ”Este singurul jucător care în ultimii patru ani a venit la echipă și pare că ar putea juca în oricare echipă a lui United din ultimii 25 de ani”, a scris el.
În atac alegerile au fost clare pentru Neville: Wayne Rooney și Robin van Persie.
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
ACUM 13 ORE
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
IERI LA 19:07