Manchester United a pierdut al treilea meci în opt etape după ce Matty Longstaff a înscris golul victoriei pentru Newcastle în partida jucată de elevii lui Ole Gunnar Solskjaer în nordul Angliei.
După această înfrângere United a rămas la doar două puncte deasupra zonei retrogradării ceea ce a dus la îndoieli privind valoarea lotului. Echipa de pe Old Trafford a pierdut cu Crystal Palace, West Ham și Newcastle și nu a mai câștigat un meci în deplasare din martie.
După plecarea lui Romelu Lukaku și Alexis Sanchez, Manchester United a rămas practic cu un singur atacant veritabil în lot – Anthony Martial, care este momentan accidentat. Astfel, Solskjaer a fost forțat să îl folosească pe Rashford ca vârf, chiar dacă tânărul englez a declarat că nu se simte confortabil în acea poziție.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Fostul fundaș al lui United, Garry Neville, consideră că cei aflați în conducerea clubului sunt vinovați de perioada slabă și a declarat că echipa de pe Old Trafford mai are nevoie de șase jucători.
”În deplasare, nu au mentalitatea potrivită pentru a câștiga. Cred că joacă OK, dar nu sunt incisivi, nu profită de ocazii. Calitatea nu este cea care trebuie iar lotul nu este unul destul de bun”, a declarat Neville pentru Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2019/10/07/2691956.png
”Strategia lor a fost foarte slabă timp de mulți ani și nu au fost constanți pentru că au adus manageri cu stiluri diferite, care au adus jucători diferiți. Trebuie să schimbe stilul, să modifice stilul de a recruta și să ia fotbaliștii potriviți. Au luat trei jucători potriviți în vară, dar mai au nevoie de cinci sau șase jucători”, a adăugat Neville.
”Au nevoie de un fundaș central, de un fundaș stânga, doi mijlocași centrali, un jucător de bandă și un atacant de top. Au nevoie de cinci, șase jucători și vor costa mult. Să sperăm că acest lucru ar putea fi suplinit de jucătorii tineri din lot, pentru că sunt talentați”, consideră el.
„Conducerea trebuie să aibă răbdare. Ei sunt responsabili pentru această strategie proastă de recrutare, alegerea managerilor nepotriviți și au apoi concedierea lor. Au ales și manageri cu stiluri diferite iar Solskjaer îi duce acum într-o direcție complet nouă”, a afirmat Neville.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
Premier League
Who’s better | Coutinho vs Bruno Fernandes este duelul de la mijlocul terenului din Villa-United
14/01/2022 LA 05:25