Francezul de 27 de ani a avut parte de un sezon dificil din cauza numeroselor accidentări însă a revenit pe teren la meciul cu Tottenham de vineri seară și a făcut o partidă excelent. Pogba a primit mingea în careu spre finalu meciului și după un dribling amețitor, l-a forțat pe Eric Dier să comită fault. Bruno Fernandes a marcat de la 11 metri pentru a-i aduce lui United un punct.
După revenirea lui Pogba, Neviile l-a lăudat pe francez însă dorește ca el să conducă echipa de pe teren și să rămână pe termen lung pe Old Trafford. Meciul de la Tottenham a fost primul pentru Pogba din 2020 iar suporterii au fost nevoiți să aștepte mai multe luni pentru a-l vedea la lucru alături de Bruno, sosit în ianuarie.
Gary Neviile rămâne încrezător că Pogba ”va înțelege” că cel mai probabil va rămâne la United. Analistul Sky Sports nu consideră că Pogba este vinovat de rezultatele slabe ale diavolilor din ultimii ani.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”Nu am nicio îndoială că un Pogba care este concentrat doar pe Manchester United poate fi un jucător mare. Assist-urile, golurile, totul este bine. Toate acestea au fost bune în ultimele sezoane. Este printre cei mai buni dn lume pe poziția sa. Trebuie doar să se dedice echipei”, a afirmat Neville.
”Să sperăm că, datorită problemelor economice din Europa, echipele nu vor mai putea cheltui 80, 90, 100 de milioane pe jucători noi iar Manchester United va putea să îl păstreze pe Pogba”, a continuat Neville.
”Asta este tot ce îi cer lui Pogba, devotament. Niciodată nu l-am considerat vinovat de problemele lui United din ultimii ani”, a adăugat Neville.

Paul Pogba, singurul jucător de clasă mondială de la Manchester United

”Cred că el este singurul jucător de clasă mondială de la Manchester United. Acum doi ani aș fi spus și David de Gea. El este cel care ar trebui să conducă echipa de pe teren însă dacă vor continua speculațiile privind viitorul său, vor începe să apară îndoieli în vestiar”, consideră Neville.
”Acum cred că echipa are șanse mai mari să aibă rezultate bune și cred că nu încape îndoială că miercuri seară pe Old Trafford, el va juca alături de Bruno Fernandes”, a afirmat el.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52