Manchester United a început foarte slab acest sezon, iar postul lui Ole Gunnar Solskjaer a fost îân pericol vreme de câteva săptămâni. Ratarea calificării în primăvara Champions League a îngroșat rândul celor care credeau că antrenorul norvegian trebuie să plece, dar conducerea lui United i-a dat credit acestuia și timpul a demonstrat că a fost decizia corectă.
Victoria de pe terenul lui Burnley de aseară i-a urcat pe "diavoli" pe primul loc în Premier League, poziție pe care nu au mai fost în luna ianuarie de pe vremea marelui Ferguson.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Cupa Mondială FIFA
Reacții dure după Anglia 0-0 SUA! Southgate, criticat că nu l-a folosit pe cel mai talentat jucător
26/11/2022 LA 06:33
Gary Neville, actualmente expert Sky Sports, a fost unul dintre cei mai aprigi critici ai fostei sale echipe atunci când lucrurile nu mergeau, dar acesta și-a schimbat repede opinia și a lăudat formația lui Solskjaer, susținând chiar că aceasta poate spera chiar la titlu în această stagiune, chiar dacă a menționat că nu se aștepta la acest lucru.
"Este o victorie mare (n.r. meciul cu Burnley), mai ales în contextul meciului de duminică. Este un moment importnat, mai ales că în urmă cu 6-8 săptămâni nu aș fi crezut niciodată că United va fi măcar aproape de primul loc. Dar acum este un moment special, se construiește ceva, este un spirit pozitiv, se vede asta din atitutdinea jucătorilor, din felul în care se bucură după fiecare reușită. Jucătorii de mare calitate încep să arate din ce în ce mai bine și totul a devenit mai interesant.", a spus Neville pentru Sky Sports.
https://i.eurosport.com/2020/06/16/2833900.jpg

Gary Neville: "Nu va fi o săptămână deloc ușoară pentru Liverpool"

Fostul căpitan al lui United cunoaște bine Premier League și știe că lucrurile se pot schimba într-un timp foarte scurt, dar crede că United este acum într-o postură favorabilă, iar presiunea mai mare este pe umerii lui Liverpool înaintea mareului meci direct de duminică, în timp ce fanii "diavolilor" pot jubila în aceste zile.
"Știm cât de repede se pot schimba lucrurile în această ligă. Chelsea era pe val acum 4 săptămâni, iar City avea probleme și acum vin în prim plan. Liverpool era puternică, iar United moartă acum 8 săptămânoi, dar acum totul s-a schimbat. Nu va fi o săptămână deloc ușoară pentru Liverpool, pentru că eu nu se așteptau ca United să fie în această poziție sau să fie o amenințare în acest sezon. Cred că această săptămână ar putea fi chiar distractivă pentru fanii lui United.", a adăugat Neville.
În final, Gary Neville a punctat că jucătorii și fanii echipei de pe Old Trafford sunt îndreptățiți să spere la titlu și trebuie să facă acest lucru, menționând că valoarea lotului și evoluțiile din ultima vreme le dau acest drept: "De ce nu ar trebui să creadă în titlu jucătorii și fanii lui United? Au niște jucători fantastici, iar alte echipe nu sunt în momente grozave. Au o linie de atac formidabilă cu Anthony Martial, Marcus Rashford, Greenwood și Cavani, îl au pe Bruno Fernandes, iar Pogba poate aduce mereu un plus. Fanii au toate motivele să fie mulțumiți."
Liverpool-Manchester United este duminică, 17 ianuarie, de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/11/2969141.jpg
Premier League
Wayne Rooney a răspuns după interviului incendiar dat de Cristiano Ronaldo
19/11/2022 LA 07:25
Cupa Mondială FIFA
Fotbalistul pe care Gary Neville nu vrea să-l vadă la Campionatul Mondial! "Ne-ar putea costa scump"
07/11/2022 LA 09:38