Jurgen Klopp, furios, s-a contrazis cu reporterul BT Sport, Des Kelly, după ce James Milner a ieșit accidentat în egalul lui Liverpool (1-1) cu Brighton de sâmbătă. Germanul a dat din nou vina pe televizuni pentru programul foarte încărcat al cormoranilor din acest sezon.
Antrenorul lui Liverpool avea deja de gestionat accidentări ale unor membri cheie ai lotului precum Virgil van Dijk, Joe Gomez sau Trent-Alexander Arnold iar Klopp a cerut în mai multe rânduri ca Premier League să reintroducă regula celor cinci schimbări pentru a proteja jucătorii.
Klopp a subliniat de fiecare dată îngirjorările sale privind starea jucătorilor, cei care ar fi faorte obosiți. Germanul este foarte nemulțumit că Liverpool a jucat sâmbătă la prânz la doar trei zile după ce a pierdut cu Atalanta în UEFA Champions League, însă Gary Neville a insistat că Liverpool nu are motive să se simtă nedreptățită.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Argumentele lui Gary Neville pentru Jurgen Klopp

Gary Nevilla, analist Sky Sports, a prezentat un tabel care arată că programul lui Liverpool nu este la fel de aglomerat ca cel din sezoanele precedente, elevii lui Klopp urmând să joace maxim 60 de meciuri în această stagiune - cu 9 mai puțin decât Chelsea în sezonul 2012/2013. Mai mult, media numărului de zile de odihnă dintre meciuri este mai mare acum decât în stagiunile precedente, a arătat Neville.
”Sunt, totuși, de acord cu el în anumite privințe. Nu înțeleg de ce au fost puse meciurile la 12:30, înțeleg că unii fani nu-și dau seama ce diferență ar putea face trei ore, dar eu personal uram să joc la 12 după meciuri în Champions League.
Picioarele nu sunt niciodată la fel, era ca și cum ai mânca paste la 9 dimineața. Sunt de acord cu asta, nu știu dacă este ceva psihic sau fizic, dar nu e la fel pentru un jucător. Înțelegeam de ce trebuie să facem asta, trebuia să ajungem la piața din Asia. Îl înțeleg aici pe Klopp”, a afirmat Neville.
”Are el dreptate, însă, în contextul mai mare? Nu cred că este un sezon diferit, este diferit doar pentru că jucătorii au avut parte de o pauză mai mare decât niciodată. Au avut trei luni de pauza din cauza COVID iar apoi au avut nouă meciuri de jucat iar apoi cinci săptămâni libere”, a adăugat el.
”Nu este o problemă nouă meciurile de la prânz, se întâmplă de 18 ani. Liverpool a jucat deja două meciuri la aceste ore, pot juca maximum șase, așa că nu cred că Jurgen are argumente pentru a spune că este dezavantajat. Dacă ai succes și ești Liverpool sau Manchester United, oamenii vor dori să te urmărească și în Asia iar televiziunile de acolo vor plăti pentru asta”, consideră Neville.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52