A mai rămas doar o săptămână până când cel mai puternic campionat din lume, Premier League, va pleca la drum în noua stagiune. După sezonul de vis, Liverpool pare pe hârtie marea favorită, în timp ce singura formație care îi poate da emoții în lupta pentru titlu ar trebui să fie Manchester City.
Dar, spre deosebire de sezonul trecut, când de asemenea se anticipa o luptă în doi pentru supremație, acum United și Chelsea s-au întărit considerabil. "Diavolii" l-au adus pe Van de Beek și dispun de o serie de jucători fantastici, care au crescut enorm în ultima perioadă, în timp ce Lampard are pe mână un adevărat dream-team. Albaștrii i-au luat pe Chilwell, Ziyech, Thiago Silva sau Werner și discută în continuare despre aducerea lui Havertz, marea speranță a fotbalului german.
Pe asta mizează probabil și Gary Neville în pronosticul său neașteptat. Intrat în direct la Stadium Astro, omul care anul trecut anticipa că United va lua titlul înaintea lui Liverpool a venit cu un nou pariu îndrăzneț.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
20/01/2022 LA 21:52
"O să aleg puțin cu inima, să știți: Manchester City, Manchester United, Liverpool și Chelsea. Așa văd să fie ordinea în noul sezon de Premier League", a spus Gary Neville, pentru ca apoi să explice de ce o vede pe United peste trupa lui Klopp: "Faptul că a terminat pe locul 3 sezonul trecut a fost un moment mare pentru Ole Gunnar Solskjaer. Echipa a progresat permanent și continuă să o facă. Anul ăsta cred că va termina în primele două și va fi din ce în ce mai aproape de titlu". Fanii vor și ei ca formația să progreseze și există toate datele ca acest lucru să se producă".
Premier League debutează săptămâna viitoare, în direct pe Eurosport (12 septembrie), dar "diavolii" au o pauză prelungită, ca urmare a disputării semifinalei Europa League. Oficialii Ligii engleze au amânat primele partide ale lui United și City, astfel încât fotbaliștii să aibă parte de o vacanță. Astfel, United va debuta în noul sezon pe 19 septembrie, în direct la Eurosport 1, pe teren propriu, cu Palace (ora 19:30).

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Neville a pariat că United ia titlul înaintea lui Liverpool

Acum un an, Gary Neville era convins că Liverpool nu va cuceri titlul prea curând, după ce băieții lui Klopp cedaseră un avans de 10 puncte în fața lui City. Fostul mare fundaș dreapta credea că Salah&Co vor fi cu moralul la pământ după ce au ratat o asemenea oportunitate și se aștepta la un recul, mai ales că trupa lui Klopp venea după un sezon fantastic, în care a cucerit Champions League. Mai mult, Neville anticipa în vara lui 2019 că United, care e într-o criză prelungită de 7 ani, de la plecarea lui Ferguson, va câștiga un nou titlu înaintea lui Liverpool. Rezultatul? Cu șapte etape înainte de finalul stagiunii 2019-2020, "cormoranii" sunt deja campioni și au un avans de 37 de puncte față de "diavoli".
Ulterior, văzând că Liverpool merge "ceas" în Premier League, Gary Neville a recunoscut că a greșit în pronosticul său și chiar i-a spus lui Carragher că pe viitor va fi mult mai rezervat când va pronostica ceva.
"Mi-a spus că se duce în Papua Noua Guinee, că a vorbit cu Emma (n.r. soția sa) și s-au interesat deja de zboruri", a dezvăluit Carragher, cu umor, despre bunul său prieten. Acesta era extrem de stânjenit de faptul că a anticipat declinul lui Liverpool, iar echipa urma să câștige titlul la pas.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17